26-річна Аліна Гросу через ревнощі не відпускає Полянського на роботу: разом з чоловіком пішла зніматися в кіно

Аліна Гросу несподівано для своїх фанатів вирішила податися у кіно. Зараз артистка працює на знімальному майданчику нового серіалу для каналу "Україна" разом із чоловіком.

Аліна Гросу прославилася ще змалечку. Батько дівчини разом із її хрещеною мамою, співачкою Іриною Білик, допомогли юній артистці розкрутитися та стати всеукраїнською зіркою ще до того, як Аліна переступила поріг школи.

Співачці знадобилося чимало часу та зусиль, щоб відійти від звичного для фанатів образу “маленької бджілки” та переконати свого слухача, що вона вже доросла дівчина, яку хвилюють питання кохання, стосунків, ревнощів та інших більш глобальних проблем.

Аліна Гросу заявила про роман з депутатом та принизила Полянського
Аліна Гросу

Зараз Аліна намагається не обмежувати себе кар’єрою виключно на естраді. У своєму особистому блозі зірка повідомила, що вона отримала одну із провідних ролей в новому українському серіалі, який знімається для телеканалу “Україна”.

Це одна із перших ролей для Гросу, тож вона безумовно надзвичайно хвилюється. Проте кохану дівчину підтримує її обранець – актор Роман Полянський. Саме з ним у кадрі працює Аліна, тож почуває себе трохи вільніше та спокійніше. Відомо, що пара зіграє закоханих, тож фанати співачки впевнені – ці сцени та ці герої будуть максимально правдоподібні на екрані.

“У Києві тривають зйомки нової 8-серійної стрічки “Вероніка”, де зіграють Аліна Гросу та Роман Полянський. Серіал розповість історію лікарки, яка вирішує дізнатися причину загибелі своїх подруг і через це потрапляє у неприємності”, – розповіли на офіційній сторінці телеканалу.

Що відомо про роман Гросу та Полянського?

Аліна Гросу та Роман Полянський одружилися
Аліна Гросу та Роман Полянський 

Актор Роман Полянський старший за співачку на 12 років. Пара почала зустрічатися декілька місяців тому. До Аліни чоловік був одружений, у нього є десятирічна дочка Марфа. Як запевняють закохані, артистка абсолютно ніяк не вплинула на розлучення подружжя, з Романом вони почали бути разом після розриву шлюбу.

Схожі статті