Ощасливлений Юрій Горбунов вперше показав молодшого сина: 5-місячний малюк вже ледь поміщається у тата на руках

Телеведучий та шоумен Юрій Горбунов поділився новою фотографією зі своїм молодшим сином Данилом. 19 січня хлопчик відсвяткував маленьке свято - йому виповнилося 5 місяців.

Юрій Горбунов та Катя Осадча побралися у 2017 році. На момент весілля щаслива наречена була при надії на 7-му місяці, тож зовсім скоро після церемонії пара вперше стала батьками – у них народився син Іван.

Зіркове подружжя досить довго приховували обличчя хлопчика, хоча регулярно ділилися спільними кадрами, на яких позували разом із ним. Парочка обожнює проводити час у сімейному колі – Юрій та Катя часто їздять з дітьми у подорожі, прогулюються містом, відвідують театри, кіно та інші заклади.

Катя Осадча і Юрій Горбунов показали синів

У 2021 році парочка стала батька вдруге. Незмінна ведуча “Світського життя” подарувала чоловікові другого сина Данила. Якщо чотирирічного Івана тепер можна побачити на фотографіях, то ось молодшого подружжя традиційно не поспішає показувати публіці та фанатам.

Тим не менш Горбунов продемонстрував декілька кадрів з малюком 19 січня – Данилу саме виповнилося 5 місяців, тож щасливий татусь вирішив поділитися цією новиною з громадськістю.

На знімку шоумен тримає сина на руках та радісно посміхається:

“Нам сьогодні 5 місяців!! Так все швидко!! Рости синочок здоровим і щасливим!” – написав Юрій у підписі до фото.

До вітань Данила з його маленьким святом долучилися й прихильники його зіркових батьків:

  • “Які ви класні. Нехай щастя вашої родини лише множиться”;
  • “Щиро вітаю і малюка і щасливих батьків”;
  • “Вітаю Дітки Ростуть Швидко”;
  • “А синочок то на вас схожий! Вітаю, Юріє, і передаю вітання мамі Катерині”;
  • “Мої вітання, усіх благ Вам, і малечі найголовніше здоров’ячка, а моїй доні сьогодні 1,7 місяців”, – пишуть користувачі мережі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.