Як виглядає жінка, яка народила 42-річному Дану Балану сина: затягла артиста під вінець і зробила нещасливим

Популярний молдавський виконавець Дан Балан впродовж кар'єри намагається дотримуватися амплуа холостяка та серцеїда, але мало хто знає, що він був одружений.

Всесвітньовідомий молдавський виконавець Дан Балан позиціонує себе, як затятий холостяк та серцеїд. Це амплуа допомагає йому у просуванні свого обличчя та, власне, творчої кар’єри. Однак, мало хто знає, що насправді артист намагався бути сім’янином, але щастя у шлюбі не зміг знайти через гастролі.

Як виглядає жінка, яка народила Дану Балану сина

Так, всередині нульових знаменитість одружився на румунській моделі Еллі Крупеніній. Красуня народила виконавцю первістка Алана, якого родина старанно приховує від сторонніх очей.

Як виглядає жінка, яка народила Дану Балану сина

Подейкують, що шлюб зруйнувався через те, що Елла сильно ревнувала коханого, коли той знаходився у концертних турах. Жінка не знаходила собі місця і постійно скандалила з виконавцем. Врешті-решт їхні стосунки зруйнувалися, і молдавський мачо забажав розлучення.

Як виглядає жінка, яка народила Дану Балану сина

Крупеніна разом з сином на той момент нібито знаходилися в Ізраїлі. Що, до речі, логічно, адже сам Балан не один рік провів у цій країні через роботу свого батька. Розставання вдалося її дуже важко і тоді молдавська преса навіть писала про те, що вона намагалася власноруч відправитися на той світ. Коли Балан дізнався, зірвався з гастролей до колишньої, щоб не залишати її та сина на самоті.

Згодом співак знайшов своє щастя в обіймах кращої подруги сестри Сонди Христини. Дівчина довго чекала на пропозицію руки і серця, але за пять років Балан так і не наважився перейти цю межу. Після цього у мачо нібито навіть не було тривалих романів.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.