Роксолана стала чудовиськом: зірка “Величного століття” Мер’єм Узерлі зробила невдалу пластику на обличчі (ФОТО)

Відома турецько-німецька акторка Мер'єм Узерлі, яка зіграла роль Хюррем Султан в серіалі "Величне століття", зробила невдалу пластику на обличчі.

Мер’єм Узерлі народилася в німецькому місті Кассель. Її матір – німка, а батько – турок. Акторська біографія майбутньої зірки почалася ще в 5 років, коли вона вийшла на сцену театру, яким керував друг сім’ї. Вищу освіту Мер’єм здобувала у театральній школі Гамбургу. Вступити туди – задача не з простих, але їй це вдалося.

Всесвітня впізнаваність прийшла до Узерлі з роллю Хюррем Султан в серіалі “Величне століття”. Незнання турецької мови не завадило Мер’єм успішно пройти кастинг та стати головною героїнею картини, яка висвітлювала життя Османської імперії за часів правління султана Сулеймана Величного. Акторка зіграла одну з його наложниць – Роксолану, викрадену кримськими татарами.

Роксолана Сумська чи Роксолана Узерлі
Мер’єм Узерлі зробила невдалу пластику обличчя

Коли серіал вийшов на екрани, в Узерлі закохалася спочатку вся Туреччина, а потім і весь світ. Мер’єм одразу стала еталоном жіночої краси. Її звикли бачити саме такою – рудоволосою, аристократично блідою, з виразними очима.

Хюррем Султан до пластики
Хюррем Султан до пластики

Втім, пізніше зірка почала експериментувати з іміджем. Спочатку перевтілення торкнулося кольору та довжини волосся, але на цьому вона не зупинилася.

Зміна іміджу Мер'єм Узерлі
Зміна іміджу Мер’єм Узерлі

Узерлі підозрюють у пластиці та уколах краси. Порівняння обличчя акторки тоді й зараз доводять, що на момент зйомок “Величного століття” губи Мер’єм були не такими пухкими, як після. Змін зазнало і її підборіддя, яке стало більш гострим.

Хюррем Султан після пластики
Хюррем Султан після пластики

Фанати всі як один констатують – Хюррем Султан вже не та. Однак сама Узерлі запевняє, що руки пластичних хірургів її не торкалися.

Схожі статті