Пишна краса: Наталя Могилевська, Руслана Писанка, Настя Каменських та інші зірки, які не соромляться кілограмів

Існує стереотип, що всі знаменитості мають відповідати стандартам краси - мати красиву зачіску, привабливе обличчя та струнку фігуру. Однак існують сотні зірок, які доводять протилежне.

Настя Каменських за останні два роки схудла більш ніж на 20 кілограмів. Хоча зайва вага не завадила співачці стати улюбленицею для сотень тисяч прихильників. Зараз Настя виглядає набагато стрункішою, хоча все ще залишається власницею досить пишних та апетитних форм, які не соромиться демонструвати у себе в особистому блозі.

Настя Каменських показала фігуру в купальнику
Настя Каменських показала фігуру в купальнику

Ще одна зірка, яка не соромиться зайвої ваги – акторка Руслана Писанка. Знаменитість довго боролася із кілограмами й навіть брала участь у шоу “Зважені та щасливі” разом із чоловіком. Однак всешті-решт Писанка зрозуміла, що апетитні форми – це її родзинка, яка чудово працює в кінематографі та на сцені театру.

Руслана Писанка

Останнім часом Наталя Могилевська також не забуває радувати своїх прихильників фотографіями з пляжу. На останньому знімку, який співачка опублікувала в особистому блозі, вона позує в купальнику на свято Водохреща. Помітно, що за останні роки Наталя набрала декілька кілограмів, однак на думку її фанатів, вони абсолютно не псують артистку.

Однією з перших, хто відверто заговорив про любов до себе, не зважаючи на зайву вагу стала українська реперка Альона Альона. 30-річна артистка стрімко увірвалася до української естради чотири роки тому. Її пісні швидко ставали хітами, а простота та відкритість закохували в себе тисячі фанатів. Зараз Альона дотримується правильного способу життя заради свого здоров’я. При цьому реперка не соромиться ділитися фотографіями у відвертому одязі. А декілька місяців тому вона розповіла, що нарешті знайшла кохання свого життя.

Alyona Alyona позувала в леопарді разом зі своїм бойфрендом
Alyona Alyona

Ще одна “пампушка” українського шоу-бізнесу – лідерка гурту KAZKA Олександра Заріцька. Юна співачка заворожила Україну та світ своїм неповторним голосом і продовжує активно будувати зіркову кар’єру. При цьому заві кілограми їй абсолютно не заважають – навпаки, виконавиця навчилася уміло підкреслювати достоїнства своєї фігури.

Олександра Заріцька
Олександра Заріцька

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.