Як виглядає дружина та діти Ігоря Кондратюка: краля, заради якої продюсер відмовився від роману з Аідою Ніколайчук

Продюсер та суддя декількох талант-шоу Ігор Кондратюк не любить говорити про особисте життя. Однак усі його колеги знають, що чоловік - зразковий сім'янин і тато.

Ігор Кондратюк запам’ятався телеглядачам як принциповий та справедливий продюсер і ведучий. Саме він подарував українцям улюблене шоу “Караоке на Майдані”, яке пізніше продовжувалося вокальним змаганням “Шанс”. Пізніше Кондратюк був незамінною зіркою талант-проєктів “Україна має талант” та “Х-фактор”.

На останньому він познайомився зі співачкою Аідою Ніколайчук, з якою Кондратюку довгий час приписували роман. Продюсер зізнавався, що дійсно був закоханий у талант та голос жінки, однак ніяких романів між ними не було.

Ігор Кондратюк пояснив, чому Аіда Ніколайчук не змогла стати його жінкою
Ігор Кондратюк та Аіда Ніколайчук

Насправді Ігор Васильович – зразковий тато та чоловік. Він одружувався усього один раз і досі живе у щасливому шлюбі зі своєю дружиною Олександрою Городецькою. У молодості вона працювала бухгалтеркою, а зараз обіймає посаду фінансового директора.

Подружжя виховує трьох дітей – синів Сергія та Данила і доньку Поліну.

Як виглядає дружина та діти Ігоря Кондратюка
Як виглядає дружина та діти Ігоря Кондратюка

Хоча продюсер активно приховує будь-які подробиці особистого життя, вдалося з’ясувати, що його діти вже досить дорослі – молодша донька цього року відсвяткує своє повноліття. А найстарший Сергій працював певний час адміністратором на програмі “Танцюю для тебе”, своє життя юнак планує пов’язати саме з продюсуванням шоу-бізнесових проєктів.

Як виглядають діти Ігоря Кондратюка
Як виглядають діти Ігоря Кондратюка

Ігорю досить часто приписують романи з молодими дівчатами, спираючись на стереотипи про продюсера та підопічну. Однак його дружина лише сміється над подібними домислами й запевняє, що її чоловік – прекрасний сім’янин і вона на сто відсотків впевнена у його репутації та вірності.

Схожі статті