Як виглядала Камалія на конкурсі краси Місіс Світу-2008, який перемогла: молода, струнка і у вузенькій сукні

Найбагатша співачка України Камалія у 2008 році брала участь в конкурсі краси Місіс Світу, в якому здобула перемогу. Подивіться, як вона тоді виглядала.

Не усі пам’ятають, але справжнє ім’я білявої співачки зовсім не Камалія, а звичайна Наталя. Наталя Шмаренкова. Щоправда, її мама Інна Петрівна ніколи не вважала доньку звичайною і доклала всіх зусиль, аби вона реалізувала свої мрії про сцену.

Народилася майбутня зірка на Забайкаллі, в ранньому дитинстві родина переїхала до Будапешту, де дівчинка почала займатися музикою і танцями. Школу Наталка закінчила вже в Україні, в Львові. Інна Петрівна записувала дочку на різноманітні конкурси, концерти, вона стала її продюсеркою і вона ж вигадала творчий псевдонім Камалія.

Розгнівана мама Камалії прокляла пластичного хірурга
Мама Камалії Інна Петрівна

Популярність молодій співачці приніс її дебютний альбом “Стиль техно”. Вокальний діапазон Камалії – три октави, що вигідно виділяє її з-поміж багатьох інших виконавців. Можна сказати, що саме своїм голосом артистка підкорила мільярдера Мохаммада Захура, який став її чоловіком.

Камалія і Захур
Камалія показала свого чоловіка-мільярдера Захура

Не меншого ефекту на чоловіка справила краса майбутньої дружини, яку також відмітили суддя конкурсу “Місіс Світу-2008” для заміжніх жінок старших за 18.

Як Камалія виглядала на конкурсі краси Місіс Світу-2008

Камалія прославила Україну на весь світ, адже саме вона стала конкурсанткою, яка обійшла суперниць з сорока різних країн та назавжди вписала своє ім’я в історію конкурсу.

У фіналі дружина Мохаммада Захура була одягнена в яскраво-рожеву сукню-рибку з відкритим верхом, що вигідно підкреслив витончені вигини артистки та акцентував увагу на її стрункій талії.

Камалія на конкурсі краси Місіс Світу 2008
Як виглядала Камалія на конкурсі краси Місіс Світу 2008

Своє довге волосся Камалія розпустила і накрутила, а макіяж зробив по-особливому виразним погляд і усмішку красуні.

Камалія на конкурсі краси Місіс Світу 2008
Як виглядала Камалія на конкурсі краси Місіс Світу 2008

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.