48-річна Оксана Марченко показала свою принцесу: у телеведучої єще одна донька, окрім спадкоємиці від Медведчука

Мати за кращену матір Оксану Марченко напевно одна з найбільших мрій її фанаток. Ведуча володіє не тільки неймовірними людськими якостями, але є й дуже релігізною людиною.

Оксана Марченко завжди вважала телеглядачів своїми людськими якостями. Доброта, щирість та високий рівень емпатії були основними характеристиками телеведучої, яка тривалий час працювала на українських каналах. Такою аудиторія її і запам’ятала. І хоча зараз Оксана не з’являється на екранах, вона залишається цікавою для публіки.

Знедавна знаменитість почала активно працювати саме над релігіозними темами та просвітленням українського народу щодо православ’я. І це в неї успішно виходить, адже її програма “Паломнця” збирає хороші перегляди на YouTube.

Оксана Марченко показала свою принцесу

Логічно, що така людина ставиться з великим трепетом до обов’язків, які на неї накладає Господь. Тому мати Оксану Марченко за хрещену матір — це велике везіння. І минулого року одній принцесі пощастило стати похресницею телеведучої.

Оксана Марченко показала свою принцесу. Скріншоти особистої сторінки Оксани Марченко

Так, на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram можна знайти кадри з того самого моменту, коли вона знайшла ще одну хрещену донечку. Дівчинка прийшла до Господа пізніше, ніж заведено, але сама церемонія була неймовірно красивою. Крихітна принцеса була одягнена повністю в біле, а її хрещена матір одягла розкішну помаранчеву сукню та головний убір.

На жаль, ім’я дівчинки невідоме. Але немає сумнівів, що Оксана буде піклуватися про неї, наче про рідну і наставляти її на шлях праведний.

Нагадуємо, що у Оксани Марченко є одна рідна донька від Віктора Медведчука Дар’я, яка нещодавно потрапила у скандал через скасовану швейцарську візу.

Схожі статті