41-річна Соломія Вітвіцька показала, як пройшло її побачення: вперше після розлучення вийшла в світ з кавалером

Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька з'явилася на вулицях Києва з розкішним букетом троянд у руках. Подейкують, що у знаменитості з'явився новий кавалер.

Рік тому, у січні місяці відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька зізналася, що розлучається з чоловіком, з яким прожила 7 років. Влад Кочетков та його благовірна розпродали спільне майно, поділила його навпіл та роз’їхалися. Фанати вважали, що на цьому їхня історія закінчилася, але це виявилося правдою. Зірки зуміли зберегти прекрасні відносини, і навіть доходило до того, що Влад з квітами зустрічав колишню дружину в аеропорту.

Соломія Вітвіцька показала, як пройшло її побачення

Однак, здається, що Влад дійсно вже залишається в минулому. Нещодавно Соломія опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію, на якій вона постала з розкішним букетом троянд біля Хрещатику.

Знаменитість була одягнена по вечірньому, з яскравим макіяжем, укладеним волоссям та хорошим настроєм. Користувачі мережі одразу вирішили, що Соломія знаходилася на побаченні. Принаймні про це говорили всі ознаки. У коментарях під публікацією почали з’являтися питання про кавалера зірки, але вона проігнорувала майже всіх, крім друзів, з якими інтригуюче обговорювала подію.

Соломія Вітвіцька показала, як пройшло її побачення. Скріншот коментарів під публікацією телеведучої

Знаючи любов Соломії Вітвіцької до своєї аудиторії, немає сумнівів, що якщо вона вступила у серйозні стосунки, то скоро викриє особистість нового обранця. Хіба що деякі вже здогадуються, що це її колега з каналу. Сподіватимемося, це припинить бути таємницею.

Схожі статті