Зірка ТСН Наталія Островська змінила імідж та перефарбувала волосся у блонд: у Лідії Таран з’явилася конкурентка

Нова ведуча програми новин ТСН Наталія Островська показала, як саме змінила свій стиль і що зробила зі своїм розкішним волоссям. Усі деталі в статті.

Нова телеведуча у програмі новин “ТСН” на телеканалі “1+1″з’явилася у серпні минулого року. Вперше за тривалий час команда поповнилася новенькою, яка до цього виконувала обов’язки репортера.

Зірку ТСН Наталію Островську можуть забрати в армію З
Наталія Островська змінила імідж та перефарбувала волосся у блонд

Наталія Островська відрізняється великою наполегливістю та розкішними зовнішніми даними, які майстерно обігрують костюмери та візажисти студії. Але нещодавно зірка вирішила освіжити свій образ.

Наталія Островська змінила імідж та перефарбувала волосся у блонд

Днями на особистій сторінці Наталії в соціальній мережі Instagram з’явилися нові кадри з салону краси, де вона змінила колір свого волосся. З яскравої шатенки вона перетворилася на холодну білявку.

Наталія Островська змінила імідж та перефарбувала волосся у блонд. Скріншоти особистої сторінки Наталії

Телеведуча показала стан своєї шнвелюри до, і результати після роботи майстра. Варто відмітити, що дівчина обрала спокійні відтінки, які вдало поєднуватимуться зі строгими костюмами та стриманими сукнями, які підбираються для неї в ефірі.

Нагадуємо, що Наталія Островська заміжня, але дітей немає. Дівчина тривалий час обіцяла показати підписникам свого чоловіка, але так і не стримала своєї обіцянки, очевидно, через те, що досі не набрала необхідну кількість глядачів. Колеги телеведучої активно допомагають їй набрати лояльну аудиторію в Instagram, але процес затягується.

На даний момент вона показує лише себе та робочі моменти, які можуть бути цікаві фанатам програми.

Схожі статті