Дзідзьо втратив справжній скарб: Славія змусила колишнього кусати лікті і показала, як за нею увиваються чоловіки

Колишня дружина Дзідзьо Ярослава показала, як до неї ставляться журналісти, з якими зазвичай у зірок на клеїться. Артист втратив справжній скарб обличчі Славії.

Півроку пройшло з моменту, як стало відомо про фінальну точку у стосунках Дзідзьо та його колишньої дружини Ярослави. Про негаразди у сім’ї говорили ще весною минулого року, тоді ж пара заявила про розпочатий процес розлучення, а вже в серпні обидва стали вільними людьми.

Дзідзьо після розлучення зі Славією знайшов собі нову наречену
Славія змусила колишнього кусати лікті

І хоча подружжю довелося пройти через вельми складний період, немає сумнівів, що Михайло знає про те, наскільки його колишня приваблива жінка. А вона вирішила зайвий раз про це нагадати.

Славія змусила колишнього кусати лікті

Зараз починаюча співачка показує, як змінилося її життя після того, як вона відпустила свого чоловіка. Ярослава — прекрасний приклад того, що не варто боятися втілювати у життя свої мрії і відпускати людей, які не вірять в нас. З артистом вона залишилася у хороших стосунках, але вони більше схожі на перемир’я, аніж дружбу.

На даний момент Славія відпочиває на Кубі, звідки демонструє свої форми та продовжує підтримувати свою популярність в Україні. Нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явився пост, у якому вона розповіла про журналіста, що зміг написати про її вроду цілу статтю і чим підкорив її серце.

Славія змусила колишнього кусати лікті. Скріншот особистої сторінки співачки

Варто відмітити, що подібні тексти дійсно дуже рідко зустрічаються у мережі, адже чоловік, який його створив, описав у подробицях усі враження від позування артистки.

Немає ніяких сумнівів, що Ярослава залишається бажаною та цікавою чоловічій частині аудиторії, і хтозна, можливо набагато раніше, ніж Дзідзьо зможе налагодити особисте життя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.