Як виглядає мама Маші Єфросініної: приваблива та статна жінка, що виглядає молодше знаменитої доньки

Телеведуча Маша Єфросініна привітала маму з днем народження та поділилася з прихильниками спільними фото з найдорожчою людиною. Щоб побачити ці кадри - читайте далі.

Маша Єфросініна – не лише одна із провідних телеведучих на вітчизняною ТБ, а й успішна блогерка. Маша має свій YouTube-канал, куди запрошує колег по шоу-бізнесу для відвертих інтерв’ю. Окрім того, теледіва веде особисті сторінки і в інших мережах – за її блогом і Інстаграмі слідкують 1,5 мільйони користувачів, тож Єфросініна щодня ділиться з ними новинами, а також свіжими фото та відео.

25 січня мама телеведучої відсвяткувала свій день народження, тож донька іменинниці опублікувала фотографії з найріднішою для себе людиною.

“Мамусинка, у кожний твій Новий рік прошу тебе тільки про одне: будь у нас завжди! З днем ​​народження, найпозитивніша людина на планеті!”

До привітань долучилися й підписники телеведучої. Ось що вони пишуть в коментарях:

  • “Тепер зрозуміло у кого ви така струнка та красива. Прекрасна Мамочка у Вас!”;
  • “Яка красуня Ваша мама! З такою генетикою зрозуміло, в кого Ви так чудово виглядаєте”, – залишають теплі слова користувачі мережі.
Коментарі зі сторінки Маші Єфросініної
Коментарі зі сторінки Маші Єфросініної

Що відомо про маму Маші Єфросініної?

Як виглядає мама Маші Єфросініної
Як виглядає мама Маші Єфросініної

Маму Маші Єфросініної звати Людмилою Петрівною. Майбутню зірку жінка народила у 21 рік, цього року їй виповнилося 64 роки. За освітою мама телеведучої – економіст, довгий час вона працювала у банку, а зараз займається власним бізнесом.

Маша щоразу говорить про найріднішу людину із теплом та захватом. За словами теледіви, вона надзвичайно вдячна за всі життєві уроки та досвід, який їй подарувала мама. Зараз вона використовує все це у вихованні вже власних дітей – доньки Нани та сина Олександра.

Схожі статті