Як виглядала Наталія Сумська у день свого весілля: невимовно красива наречена, яку повів під вінець Хостікоєв

У мережі з'явилося рідкісна фотографія з весілля народних артистів Наталі Сумської та Анатолія Хостікоєва. Щоб побачити архівний знімок сімейства - читайте далі.

Наталія Сумська – сестра Ольги Сумської та одна з найяскравіших українських акторок. Якщо молодшу можна часто зустріти у кіно – як у вітчизняному, так і російському, то Наталя надає перевагу театральній сцені й служить у театрі імені Івана Франка в Києва. Хоча час від часу артистка працює в кадрі, а також як телеведуча – у нульових програма з її участю “Ключовий момент” била всі можливі телевізійні рейтинги.

Успішну кар’єру Ользі та Наталі гарантували не лише їхній талант та акторські гени (батьки акторок також визначні артисти), а й цікава та яскрава зовнішність. Замолоду сестри Сумські не мали відбою від прихильників.

Ольга та Наталія Сумські у молодості

Обидві досить рано вперше вийшли заміж, але для обож цей досвід був невдалим, тож і Ольга, і Наталя розлучилися з першими чоловіками. Першим чоловіком старшої був оператор Ігор Мамай, йому акторка подарувала дочку Дарину.

Дочка Наталії Сумської Дарина
Дочка Наталії Сумської Дарина

Другим чоловіком Сумської старшої став народний артист Анатолій Хостікоєв, з яким вона щаслива й сьогодні. Пара познайомилася під час однієї із вистав, де Наталя ще першокурсницею грала в масовці. Анатолій розповідав, що довго просто товаришував з нею, а ж раптом зрозумів, що відчуває до жінки щось більше:

“Стосунки між чоловіком і жінкою розвиваються у такій послідовності… спочатку коханка, а потім вже друг!». У нас усе вийшло навпаки. Довгий час ми були друзями, аж раптом… Ось вже багато років у нас сім’я, спільні інтереси, робота, вистави, кіно, відпочинок, друзі, плани, мрії, подорожі і, нарешті, наш син Славко”, – говорить Анатолій.

Вже більше 25 років пару вважають однією з найміцніших в українському шоу-бізнесі. Хоча Наталія та Анатолій не часто говорять про особисте, в мережі можна зустріти декілька архівних фото, де Наталя позує у весільній сукні.

Як Наталя Сумська виглядала у день весілля
Як Наталя Сумська виглядала у день весілля

Схожі статті