Ектор Хіменес-Браво приміряв образ гетьмана та пообіцяв не покидати Україну: Мартиновська не стримує радощів

Суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився новим кадром зі своїми підписниками. На фото кулінар позує в костюмі гетьмана з шаблею в руках.

Колумбійський шеф Ектор Хіменес-Браво з’явився на українському телебаченні у 2011 році – саме тоді на екрани вийшов перший сезон кулінарного змагання “Масте Шеф”. Вже понад 10 років Ектор являється незмінним суддею та зіркою проєкту, тож до його персони прикута чимала увага телеглядачів.

За той час, що чоловік живе в Україні, він встиг не лише стати справжньою зіркою шоу-бізнесу, а й відкрити декілька закладів у Києві, а також зарекомендувати себе як кулінарного блогера. За особистою сторінкою Ектора слідкують мільйон користувачів мережі. І хоча він щодня ділиться різними рецептами, його аудиторію в першу чергу цікавить особисте життя шефа.

Ектор Хіменес-Браво підтвердив, що одружується з Ольгою Мартиновською
Ектор Хіменес-Браво та Ольга Мартиновська

Під час третього сезону строгий суддя потоваришував з переможницею Ольгою Мартиновською, згодом вона стала колегою Ектора у суддівській трійці. Зараз парі приписують роман, хоча вони запевняють, що їй не поєднує нічого більше, ніж просто щира дружба.

Хоча і Мартиновська, і Ектор люблять позагравати з аудиторією та залишити декілька натяків на стосунки між ними. Так шеф-повар опублікував на своїй сторінці новий знімок, на якому він позує у традиційному костюмі українських гетьманів, з шапкою на голові та шаблею у руках. Таким чином зірка “СТБ” привернув увагу до українських крафтових виробників.

Ектор Хіменес-Браво приміряв образ гетьмана
Ектор Хіменес-Браво приміряв образ гетьмана

Ольга Мартиновська не втрималася та залишила товаришу комплімент:

“Який красивий пост, Екторе. І ти красивий”, – написала кулінарка, залишивши біля свого коментаря смайлик-сердечко.

Підтримали Мартиновську й інші підписники шефа:

  • “Український Козак”;
  • “Повага до національного вбрання, молодець!”;
  • “Так ви батюшка український гетьман. Вам личить”, – пишуть користувачі мережі.

Схожі статті