Куди зникли Астаф’єва, Кавтарадзе і Кумейко з NikitA: одна підчепила продюсера, а інша кинула все заради дітей

Колись музичний гурт "Нікіта", першими солісткаами якого стали Дар'я Астаф'єва та Юлія Кавтарадзе, призвели справжній фурор в українському шоу-бізнесі.

Поява цього успішного тандему колись поставила на вуха увесь український шоу-бізнес. Юрію Нікітіну вдалося дістатися висот, адже створити більш провокуючий гурт було просто неможливо.

Дар’я Астаф’єва та Юлія Кавтарадзе вже тоді були відомі в Україні завдяки неоднозначним фотосесіям. Дівчата вилучали жіночність та інші якості, які зводять чоловікові з розуму, а перший кліп “Машина” не залишив сумнівів — популярність учасниць буде лише рости.

Куди зникли Астаф’єва, Кавтарадзе і Кумейко з NikitA

Куди зникли Астаф’єва, Кавтарадзе і Кумейко з NikitA

Пройшло немало часу з тих пір, як Нікітін повідомив про закриття гурту. І варто відмітити, що життя усіх трьох солісток склалося найкращим чином. Дар’я Астаф’єва так само цікава аудиторії, відвідує різноманітні світські заходи, раути та світиться на шоу. 5 років вона перебувала у стосунках з бізнесменом, але справа так і не закінчилася весіллям: декілька місяців тому Дар’я повідомила про розрив. Зараз вона багато подорожує та займається самореалізацією.

Юлія Кавтарадзе покинула гурт через вагітність. Після народження первістка вона з головою пірнула у материнство і навіть не намагається вести публічний образ життя. Її немає в соціальних мережах, а найбільше її бажання — стати хорошою мамою.

Куди зникли Астаф’єва, Кавтарадзе і Кумейко з NikitA

Кумейко, яка прийшла на заміну Юлії, можна сказати стала найуспішнішою з дівчат. Вона працює ді-джеєм, а також вийшла заміж за українського продюсера Руслана Квінту. Дівчині вдається утримувати увагу публіки і залишатися у бездоганній формі.

Схожі статті