47-річний Павло Костіцин покликав Надію Матвєєву заміж: що відповіла на освідчення ведуча з розбитим серцем

Надія Матвєєва та Павло Костіцин - колеги, але всім відомо, що багато подружніх пар складаються саме на роботі. Невже і їхнє весілля не за горами?

Надія Матвєєва. Героїня цього матеріалу стала справжньою народною улюбленицею. Зірка прославилася завдяки шоу “Все буде добре”. Та попри поради, які вона давала для мільйонів українок, сама поволі наче й забула про особисте життя.

47-річний Павло Костіцин більше не холостяк
47-річний Павло Костіцин покликав Надію Матвєєву заміж

Офіційно носила статус незаміжньої після двох розлучень. Та все змінив один лише випадок. На зйомках проєкту Надія отримала пропозицію руки та серця. Все сталося на шоу “Все буде смачно”, у якому Матвєєва також брала участь, як ведуча. Фраза прозвучала не за сценарієм під час приготування чергової страви. Павло Костіцин не витримав та покликав зірку під вінець.

“Паша, ти – той чоловік, який міг би ощасливити дівчину – сказала телеведуча під час зйомок. – Ти – гарний, розумний, у тебе чудове почуття гумору…”

“Так давай одружимось!?”, – випередив Костіцин Надію.

Знаменитість погодилася, але чомусь колеги на знімальному майданчику не сприйняли цей випадок серйозно.

Що відомо про особисте життя Павла Костіцина?

Ведучий проєкту “Битва екстрасенсів”, як і його герої – постать загадкова, що має немало таємниць. Одна з них – особисте життя.  Багато років Павло навідріз відмовлявся взагалі говорити на тему своїх стосунків. Та вже серце ведучого відтаяло і він відважився сказати, що нарешті знайшов свою пасію. З коханою живе аж 3 роки. Тим не менш, аби не руйнувати свій екранний образ і не перетворювати життя на суцільний серіал, Костіцин вирішив утриматися від подробиць. Так і не зізнався знаменитий чоловік, як же звати його обраницю. Можливо це таки Надія?

Схожі статті