32-річний Михайло Заливако розповів про стосунки з переможницею Холостяка-11 Анною Богдан: “У всьому винний”

Бізнесмен Михайло Заливако, який став головним героєм реаліті-шоу "Холостяк-11", прокоментував свої стосунки з переможницею проєкту Анною Богдан.

До “Холостяка” в житті Михайла Заливако було все, окрім кохання, якого йому так не вистачало, що він вирішив випробувати долю і погодився стати головним героєм найромантичнішого шоу країни. За його серце прийшли боротися безліч гарних і гідних дівчат.

Глядачі швидко виокремили фаворитку – Інстаграм-блогерку Юлію Бельченко. Саме цій учасниці пророкували перемогу, адже Михайло її єдину повернув на проєкт після того, як на одній з церемоній залишив без троянди. До того ж Юля повернулася перед самим фіналом, проте перемога все одно дісталася іншій – колишній дружині екс-голови Офісу Президента Андрія Богдана Анні.

Юля Зайка і Анна Богдан
Юля Зайка і Анна Богдан

З нею Михайло продовжив будувати стосунки і поза шоу. В лютому вони відсвяткують першу річницю. Закохані разом живуть, подорожують, будують спільні плани на майбутнє, весілля грати не поспішають, хоча на безіменному пальці правої руки Анни красується каблучка з дорогоцінним каменем. Прикраса дуже нагадує таку, що дарують на заручини. Втім, не все так солодко, як здається з боку.

Михайло Заливако розповів, як склалися стосунки з Анною Богдан

Михайло Заливако прокоментував стосунки з переможницею Холостяка-11 Анною Богдан

Пара активно веде сторінки у соцмережі Інстаграм, де їм можна задати питання або просто подивитися, чим вони живуть. Нещодавно дівчина зізналася, що сварки між ними виникають, як і у більшості людей. Крім того, Богдан дотримується в житті принципу йти своїм шляхом, не спираючись на чиїсь очікування, в тому числі й коханого.

Заливако вирішив теж трохи оживити свій блог після активного спілкування Анни з фоловерами та пожартував, виходячи з власного досвіду стосунків з жінками:

“Коротко про чоловіків: 1. Народився. 2. Побув у всьому винний. 3. Помер”.

Михайло Заливако прокоментував стосунки з Анною Богдан
Михайло Заливако прокоментував стосунки з Анною Богдан

Схожі статті