Марічка Падалко пішла від чоловіка заради нового кохання до росіянина: “Зовні все класно, а всередині – ні”

Відома українська телеведуча і журналістка Марічка Падалко чесно розповіла, які драматичні випробовування їй довелося пройти в особистому житті.

Марічка Падалко щаслива у шлюбі зі своїм чоловіком Єгором Соболєвим. За національністю він росіянин, бо народився в Краснодарі, проте в ранньому дитинстві разом з мамою переїхав у Донецьк. Історія їхнього кохання бере початок з літа 2004 року, причому на той момент вони обидва були у шлюбах.

Майбутнє подружжя познайомилося завдяки Помаранчевій революції, яка стала приводом бачитися частіше. Єгор тоді вже виховував дитину з першою дружиною, Марічка теж була давно заміжньою, але дітей не мала. Тим не менш, вона все одно всіляко відкидала від себе думки про Соболєва і вважала, що почуття до нього виникли через надмірну емоційність на фоні усіх подій, що тоді відбувалися навколо.

Марічка Падалко показала своїх батьків, з якими знайома Алла Мазур
Марічка Падалко пішла від чоловіка заради нового кохання до росіянина

Коли телеведуча дізналася, що вони з Єгором ще й народилися в один день, то зрозуміла – вони зустрілися не випадково. Важке рішення, що треба щось змінювати, Падалко прийняла на дні народженні Лілії Подкопаєвої:

“У той момент я подумала, що не хочу так прожити своє життя, коли зовні все класно, а всередині – ні”, – розповідала зірка “плюсів” в інтерв’ю для програми ЖВЛ.

Марічка Падалко пішла від чоловіка заради нового кохання

Соболєв і Падалко стали парою лише після того, як розійшлися зі своїми попередніми партнерами. Попри те, що журналістка пішла за покликом серця, довгий час її вибір не могла прийняти мама. Як казала сама Марічка, вона відчувала великий тиск, підтримала її найбільше за усіх бабуся.

Зараз немає сумнівів у тому, що закохані вчинили вірно – вони досі разом і виховують трьох спільних дітей.

Чоловік та діти Марічки Падалко
Чоловік та діти Марічки Падалко

Схожі статті