Пугачова стала бабусею вп’яте: маленька дівчинка – копія знаменитої бабусі

Відома радянська співачка знову стала бабусею.

Примадонна повідомила, що у її племінника Владислава народилася донечка. Проте Алла Пугачова досі не бачила онуку.

Примадонна не спілкується з хлопцем через його пагубну звичку, пристрасть до наркотиків. За словами самої Алли Борисівни, вона активно допомагала племіннику після смерті свого брата. Зірка естради повідомила, що сплачувала за лікування племінника від наркотичної залежності. Проте хлопець згодом взявся за старе.

Ті, хто знає зіркову родину, говорять, що дівчинка дуже схожа на знамениту бабусю.

 

Зазначимо, що стосунки між зіркою естради і її племінником Владиславом не можна назвати теплими. Саме через непорозуміння в родині Алла Пугачова навіть не прийшла на друге весілля свого племінника.

Також у Владислава є син від першого шлюбу, але його виховує водій виконавиці Ігор. Хлопця звуть Євген, а дівчинку пара назвала Євгенією. Дівчинці вже 2 місяці, але зіркова бабуся досі її не бачила. Зазначимо, що дитина мала народитися у жовтні, але дружина Владислава Пугачова народилася на 2 місяці раніше. Чоловік розповідає, що його дружина у серпні потрапила до реанімації, але все обійшлося і дівчинка народилася здоровою.

Алла Пугачова не впевнена, що племінник не повторить того, що трапилося з першою дитиною.

Зазначимо, що для племінника Алли Борисівни це вже другий шлюб.

Нагадаємо, що Примадонна і її молодий чоловік Максим Галкін виховують близнят Лізу і Гаррі. Крім цього у співачки є доросла донька, яка теж співає.

Схожі статті