37-річна Тіна Кароль публічно звернулася до коханого Дана Балана та показала спільне ніжне фото: “Пам’ятаєш?

Тіна Кароль з 2013 року проводить вечори на самоті. Навіть сина вдома немає. Втім знайомство з Даном Баланом дало шанс на надію завести знову здорові стосунки.

Історія знайомства Тіни Кароль і Дана Балана могла б скінчитися банально. Двійко колег по знімальному майданчику, конкуренти у тренерських кріслах. Вони могли б навіть не спілкуватися, але Купідон вирішив інакше. І, коли на сцені “Голосу країни” розгорталися баталії між учасниками, Дан Балан штурмом брав серце нашої славетної поп-діви.

Дан Балан і Тіна Кароль
37-річна Тіна Кароль публічно звернулася до коханого Дана Балана

Згодом фанати насолоджувалися спільною працею артистів. Молдавський мачо і наша Тіна замилували сотні українців піснями, де, звісно, оспівувалися романтичні почуття. Втім, екранна пристрасть згасла так само швидко, як і настала. Кароль згодом взагалі почала удавати, що взагалі не знає, хто такий Балан. Сам же співак зник взагалі з поля зору своїх фанатів та медіа.

Та історія стала на паузу не на довго. Тіна першою згадала про артиста. У сторіз вона показала уривок пісні “Помнишь” (“Пам’ятаєш” українською). Там на обкладинці треку – спільна світлина зірок, де Дан ніжно пригортає до себе артистку.

37-річна Тіна Кароль публічно звернулася до коханого Дана Балана
37-річна Тіна Кароль публічно звернулася до коханого Дана Балана

Кароль усміхнулася.

Чому роман Дана і Тіни вважають несправжнім?

Минулого року у травні розгорівся справжній скандал. Продюсер “Голосу країни” виказав всю правду про роман тренерів Тіни та Дана. Згодом до коментарів Володимира Завадюка долучився і сам Балан. Він розповів, що була щира дружня симпатія, а з його слів було зрозуміло, що фанати самі по ходу шоу додумали історію про романтичні стосунки легенд естради.

Кароль же своєю чергою гучних заяв не робила: ця метушня із з’ясуванням стосунків застала її під час відпочинку з коханим сином Веніаміном.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.