Палац, якому позаздрить Пугачова: Анастасія Волочкова похизувалася домашнім театром з фресками та сценою

Анастасія Волочкова показала улюблене місце у своєму заміському будинку - власний домашній театр, у якому балерина щодня проводить тренування.

Анастасія Волочкова – одна із найскандальніших особ у шоу-бізнесі. На початку нульових вона була примою Великого театру в Москві, що для її професії вважається вершиною кар’єри. Балерина була мрією мільйонів чоловіків, а на її спектаклі квитки скуповували за декілька днів. Анастасію почали запрошувати у кіно, пропонували стати обличчям світових брендів, однак популярність Волочкової згасла досить швидко.

У 2003 році танцівницю звільнили з театру. Причиною такого рішення адміністрація назвала регулярні пропуски Анастасії репетицій, а також скандали, в яких вона все частіше починала фігурувала. Волочкова почала відвідувати світські вечірки, на яких зловживала алкоголем, через що часто потрапляла у кадр папараці в не найкращому вигляді.

Як виглядала Анастасія Волочкова на початку кар'єри
Як виглядала Анастасія Волочкова на початку кар’єри

У 2007 році Волочкова вийшла заміж за бізнесмена Ігоря Вдовина, якому подарувала доньку Аріадну. Саме чоловік у декілька разів примножив статки балерини. Через декілька років пара розійшлася, дочка залишилася жити з татом у центрі Москви, а Волочкова оселилася у великому особняку у передмісті.

В особистому блозі зірка регулярно публікує фото та відео зі свого помістя, тож інтер’єр її помешкання можна вивчити майже бездоганно. Помітно, що Анастасія любить позолоту та багатий декор – картини, статуї, а особливо живі квіти.

Як виглядає будинок Волочкової
Як виглядає будинок Волочкової

У своєму Інстаграм Анастасія показала, що в її будинку є власний домашній театр. Кімната оснащена невеликою сценою, на якій балерина відточує танцювальне майстерство. Стеля власного театру купольна та розмальована яскравими фресками на замовлення.

Волочкова показала домашній театр
Волочкова показала домашній театр

За словами балерини, у власному театрі вона проводить майже кожен день і не пропускає репетицій. Відомо, що Волочкова й досі дає вистави, однак для обмеженого кола глядачів.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.