19-річний переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин ропзповів про другу вагітність дружини: “Ще одного бейбіка”

Переможець вокального талант-шоу "Голос країни" Роман Сасанчин у грудні 2021-го став батьком і вже розповів про другу вагітність дружини Іванни.

Роман Сасанчин у свої 19 років має чим похвалитися. Він двічі перемагав у “Голосі”, отримав власну квартиру в Києві, одружився і встиг стати батьком. Кохана дружина співака подарувала йому донечку напередодні Нового 2022 року. Спадкоємицю пара назвала гарним ім’ям Елізабет. Зауважимо, що вони виховують її самостійно без допомоги бабусів і дідусів, оскільки вважають, що народжували для себе, а не для когось.

Роман Сасанчин в 19 років став батьком
Роман Сасанчин розповів, чи планує стати батьком вдруге

Нещодавно закохані похрестили доньку, влаштувавши пишне гуляння в ресторані, після чого обидва отримали позитивні тести на ковід. Поки у Романа є вільний час, він вирішив поспілкуватися з фанатами у соцмережах. Так, в Інстаграмі Сасанчин влаштував сесію відповідей на питання фоловерів, яких цікавить, як йому бути молодим татом та чи планують вони з дружиною другу дитину.

Співак не приховує – поратися з немовлям важко, але дуже цікаво:

“Важко, звісно, але дуже приємно та цікаво. Дитинка з кожним днем змінюється та стає все іншою. Таке враження, що з кожною хвилиною я в неї закохуюсь все більше і більше”.

З приводу другої вагітності Іванни Роман сказав наступне:

“Зараз дуже важко сказати, бо з першою нелегко справлятись, але, думаю, настане час, коли захочемо ще одного бейбіка”.

Роман Сасанчин розповів про плани на другу дитину і другу вагітність дружини
Роман Сасанчин розповів про плани на другу дитину і другу вагітність дружини

До речі, родина Сасанчина живе наразі поблизу Тернополя, де вони орендують квартиру. В київських апартаментах ще немає повноцінного ремонту, тож жити там з маленькою дитиною не можна, як вважає Роман.

Схожі статті