Як виглядає перша дружина Богдана Юсипчука: темноволоса красуня, яка стала фіналісткою Холостяка, але програла

Відомий український актор, телеведучий і визнаний найкрасивішим чоловіком світу Богдан Юсипчук не одружений, але під вінець ходив. Як виглядає його екс-дружина?

Богдан Юсипчук народився у 1988 році в Києві. Його батьки – художники, а молодший брат Олесь – режисер. Герой статті закінчив Київський національний університет театру, кіно і телебачення за спеціальністю актора, і вже під час навчання почав зніматися. Зараз його регулярно можна побачити в програмі “ЖВЛ” у якості ведучого.

Крім того, Богдан неодноразово перемагав у конкурсах краси. Так, на його рахунку титули “Містер Україна 2014” і “Mister Sea World 2018″ (Містер Морський Світ”), де його визнали найкрасивішим чоловіком планети, поряд з яким мріють опинитися безліч жінок. Та лише одній з них вдалося затягти Юсипчука під вінець.

Як виглядає перша дружина Богдана Юсипчука

Подробиці особистого життя зірка тримає в таємниці, тож новина про його одруження влітку 2021-го неабияк сколихнула фанатів. Дружиною Богдана стала фіналістка романтичного реаліті-шоу “Холостяк-11” Юлія Бельченко, яку називають Зайкою через її появу на першій вечірці в костюмі зайця.

Юля Зайка і Богдан Юсипчук
Юля Зайка і Богдан Юсипчук зіграли весілля

Молоді люди стали нареченими і виглядали дуже щасливими на весільних фото, проте в мережі до кінця не вірили, що це правда. І дійсно, згодом після так званого одруження Юсипчук і Зайка зізналися – лише зображали молодят заради реклами нової локації для свят.

Богдан Юсипчук показав свою нову дівчину

Вже по-справжньому серце Богдана зайняла молода співачка Вероніка. В компанії з нею Юсипчук нещодавно з’явився на допрем’єрному показі серіалу “Дикі”.

Богдан Юсипчук показав свою дівчину Вероніку
Богдан Юсипчук показав свою дівчину Вероніку

Схожі статті