Як виглядає колишній чоловік Соломії Вітвіцької, якому набридло знаходитися в тіні: досі не може забути ведучу

Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька рік тому розлучилася зі своїм першим чоловіком Владом Кочатковим, з яким вона прожила 7 років.

8 років тому молода українська зірка Соломія Вітвіцька вперше вийшла заміж. Чоловіком тележурналістки став режисер Влад Кочатков. Подружжя здавалося аудиторії неймовірно красивим та гармонійним, а думка про те, що вони переживають серйозну кризу була більше схожа на безглуздя.

Соломія Вітвіцька і Влад Кочатков
Як виглядає колишній чоловік Соломії Вітвіцької

Тим не менш, наприкінці 2020-го року у мережі дійсно заговорили про можливі проблеми між Владом та Соломією, і як виявилося згодом, користувачі мережі, які помітили зміни у стосунках молодих людей, мали рацію.

Як виглядає колишній чоловік Соломії Вітвіцької

Вперше Соломія рушила на відпочинок до Сполучених Штатів Америки в абсолютній самотності. Зірка намагалася обхитрити своїх фанатів, заявивши, що їй було необхідно побути наодинці. Мовляв, подорожі без компанії добре впливають на їхню якість.

Соломія Вітвіцька і Влід КочетковРазом на вечірці
Як виглядає колишній чоловік Соломії Вітвіцької

Однак, вже тоді подружжя знаходилося у процесі розлучення. Просто журналістка ще була не готова заявити про це на усю Україну. Тільки-но вона повернулася, як зізналася, що їхня історія з Владом дійшла до свого логічного фіналу.

Майже рік вони боролися за своє кохання, але програли. А перед цим Влад зізнався журналістам, що втомився знаходитися у тіні своєї обраниці.

Та чи так це? Після розриву Кочатков наче і не збирається прощатися зі своєю колишньою дружиною. Мало того, вони постійно проводять час разом на вечірках, він охоче її проводжає на літак, і зустрічає з нього. Влад дарує Соломії квіти і усе це виглядає так, наче насправді вони дуже сумують одне за одним.

Схожі статті