74-річна Софія Ротару розповіла про перенесене з ускладненнями захворювання: захвилювався навіть Максим Галкін

Легендарна українська співачка Софія Ротару вийшла на зв'язок з фанатами у соцмережах та повідомила про перенесену з ускладненнями хворобу, чим схвилювала навіть Максима Галкіна.

Софії Ротару вже 74 роки, хоча й виглядає вона значно молодше. Втім, якщо красу можна зберегти за допомогою пластичних хірургів, то загальний стан організму омолодити поки що неможливо. Через це артистка в останні роки майже не виступає, не відвідує світські заходи та береже себе подалі від натовпу, аби не підчепити вірус.

Як виявилося, все це не допомогло Софії Михайлівні вберегтися. У себе в Інстаграмі Ротару повідомила, що захворіла на ковід, але встигла заспокоїти публіку – вже вилікувалася, хоча без ускладнень не обійшлося:

“Два тижні безсонних ночей і боротьби за здоров’я. Ситуація завдяки чудовим лікарям і медсестрам під контролем, але потрібні ще час і сили… Дякую родині та всім, хто поруч зі мною! Бережіть себе і своїх близьких! Будьте здорові! Ваша Софія Ротару”, – написала виконавиця хіта “Червона рута”.

Новина неабияк схвилювала численних прихильників та знаменитих друзів співачки:

  • “Якнайшвидшого одужання, і певен, все буде добре”, – висловився Микола Басков.
  • “Дай Боже здоров’я!”, – підтримав артистку Максим Галкін, якому в коментарях подякував син Софії Михайлівни Руслан Євдокименко.
  • “Здоров’я і стовідсоткового відновлення!”, – написав Ігор Ніколаєв.
Басков, Ніколаєв і Галкін схвильовані станом здоров'я Софії Ротару
Басков, Ніколаєв і Галкін схвильовані станом здоров’я Софії Ротару

Зауважимо, що в грудні Ротару знімалася в кількох новорічних програмах зі святковими концертами. Українська Примадонна виглядала як завжди карколомно та з великим задоволенням спілкувалася з колегами по цеху, адже виходи в світ тепер трапляються нечасто.

Інші цікаві новини про життя Софії Ротару і не тільки дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті