Як виглядає пам’ятник на могилі Кузьми Скрябіна: місце, всіяне квітами, куди й досі приходять віддані фанати

Лідер гурту Скрябін Андрій Кузьменко трагічно загинув 2 лютого у 2015 році. З того часу щороку в цей день його фанати та прихильники відвідують могилу музиканта, щоб залишити на ній букет квітів.

Андрій Кузьменко, відомий під псевдонімом Кузьма Скрябін та лідер гурту Скрябін, був улюбленцем мільйонів українців. Меломани та прихильники обожнювали його пісні, адже вони були наповнені сенсом, Андрія любили й як телеведучого та продюсера. Він мав неймовірне почуття гумору, яке виділяло його серед колег по шоу-бізнесі, при цьому вирізнявся артист і простотою та своєю невибагливістю. Але найбільше Кузьму поважали за його громадянську позицію, яку він ніколи не боявся висловлювати на багатомільйонну аудиторію.

Смерть Андрія стала справжнім шоком для всіх українців. Зранку 2 лютого 2015 року музикант на власному автомобілі зіткнувся з молоковозом, травми, отримані під час ДТП, були несумісні з життям. Скрябін помер на місці трагедії, не дочекавшись швидкої.

Як виглядає дружина Кузьми Скрябіна
Як виглядає дружина Кузьми Скрябіна

В день загибелі співака його прихильники виходили на центральні площі своїх міст, щоб заспівати разом під гітару його пісень та вшанувати пам’ять улюбленого артиста. Андрія поховали на рідній Львівщині у родинному склепі Кузьменків на кладовищі в Брюховичах.

Згодом сім’я Скрябіна встановила там пам’ятник з портретом музиканта. Сюди й досі приходять його фанати та слухачі, щоб залишити квіті в пам’ять про артиста та його творчість.

Як виглядає пам'ятник на могилі Кузьми Скрябіна
Як виглядає пам’ятник на могилі Кузьми Скрябіна

У 2016 році в Луцьку на одній із площ міста відкрили бронзовий пам’ятник Скрябіну. Скульптори “посадили” Андрія на лавку, таким чином, що будь-хто охочий може неначе скласти компанію співаку.

Пам'ятник Скрябіну в Луцьку
Пам’ятник Скрябіну в Луцьку

У Андрія Кузьменка залишилися дружина та донька Марія-Барбара, яка два роки тому вийшла заміж. Дівчина закінчила медичний університет та планує працювати косметологом.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.