Подвійне щастя: українські зірки, у яких народилися двійнята і близнюки – Олена Кравець, Камалія та інші

Народження близнюків або двійнят - доволі рідкісне явище. Однак деяким парам щастить відразу відчути подвійне щастя батьківства. Історії таких зірок ми зібрали в цьому матеріалі.

Алла Пугачова та Максим Галкін

Справжня матір дітей Галкіна і Пугачової вийшла з тіні
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми

Максим Галкін та Алла Пугачова – одна із улюблених пар в шоу-бізнесі для мільйонів прихильників. Фанати захоплюються подружжям, адже їхнє кохання живе вже понад 20 років і щодня лише міцнішає. На заваді не стала ні різниця у віці в 27 років, ні засудження оточуючих. У 2013-му зіркова пара примножила своє кохання – у них народилися двійнята Ліза та Гарі. Щоправда Максим і Алла зверталися за допомогою до сурогатної матері. Тим не менш вони виховують сина та доньку в атмосфері любові.

Олена Кравець

Як виглядають діти Олени Кравець
Як виглядають діти Олени Кравець

Зірка “Кварталу 95” акторка Олена Кравець вперше стала мамою в 2003 році – тоді в неї народилася донька Марія. Через 13 років артистка разом із чоловіком зважилися на другого малюка, однак на УЗІ подружжя дізналося, що на них чекає подвійне щастя. У липні Олена народила двійнят – сина Івана та доньку Катю.

Камалія

Камалія зібрала речі і покинула Захура після бурхливих розваг на курорті
Камалія та Захур з доньками

Камалія у 2003 році вийшла заміж за пакистанського мільярдера Захура Мохаммада. Пара з перших днів знайомства мріяла про спільних дітей, однак співачка довго не могла завагітніти. Щастя батьківства парі таки вдалося відчути у 2013 році, до того ж подвійне – у подружжя народилися дівчата-двійнята Арабелла та Мірабелла.

Катерина Бужинська

Катерина Бужинська з дітьми та чоловіком
Катерина Бужинська з дітьми та чоловіком

Ще одна щаслива мама, яка подарувала чоловікові двійнят, – співачка Катерина Бужинська. Разом із болгарським бізнесменом Дімітаром Стойчевим артистка виховує двійнят сина Дмитра та доньку Катю, яким у грудні виповнилося по 4 рочки.

Фоззі

Дфти Фоззі з ТНМК
Діти Фоззі з ТНМК

У 47 років, в 2020-му, соліст українського гурту ТНМК Олександр Сидоренко, відомий як Фоззі, став татом двійнят – хлопчика та дівчинки. Артист не показує обличчя малюків та не називає їхніх імен. Все, що показав музикант своїм фанатам – щасливе фото з пологового будинку.

Схожі статті