Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу переїхав до коханки: молода суперниця співачки окільцювала турка

Колишній чоловік Ані Лорак, з яким вона прожила 10 років у шлюбі, після розлучення зустрів нове кохання і вже живе з молодою пасією – киянкою Лілією.

Про негаразди у стосунках Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу стало відомо після того, як турка застали в компанії моделі в одному з київських барів. До цього моменту зірковий шлюб вважався ідеальним, однак правда виявилася не такою вже й приємною.

Після зради, про яку дізналися всі, Кароліна спробувала пробачити коханого і хотіла зберегти сім’ю, адже у них підростала донька Софія. Втім, згодом історія повторилася. Цього разу артистка стримувати образу не стала і подала на розлучення. Так на початку 2019-го суд розлучив пару. І хоча пройшло вже немало часу, співачка досі пише пісні про розбите серце, а Мурат знайшов нове захоплення.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу одружується вдруге

Чоловік Ані Лорак переїхав до коханки

Налчаджиоглу почав зустрічатися з молодою візажисткою Лілією з Києва. Закохані не одразу розсекретили свої стосунки, а коли почали публікувати спільні фото, нову пасію турка порівняли з Ані Лорак. Більшість користувачів мережі вважають, що дівчина дуже схожа на поп-діву.

Як виглядає наречена Мурата Налчаджиоглу

Не всі вірили в серйозність і довготривалість роману Мурата і Лілії, враховуючи його непостійність, однак пара вже живе разом та навіть готується до весілля. Восени 2021-го екс-чоловік Лорак освідчився обраниці, яка каблучку прийняла і сказала “Так”.

Наречена Мурата Налчаджиоглу
Наречена Мурата Налчаджиоглу

У нареченої Налчаджиоглу також є донька від минулих стосунків, для якої він скоро стане вітчимом. А якщо хочете дізнатися, як без батька росте Софія, дивіться наступне відео на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті