Як виглядає чоловік Стасі Ровінської і зять Сніжани Єгорової, яка покинула Україну: з тещею не спілкується

Відома українська телеведуча Сніжана Єгорова вже давно теща і бабуся. Онуками її нагородила старша дочка Стася Ровінська і зять Ярослав Ровінський.

Сніжана Єгорова останнім часом викликає справжній фурор в мережі своїми неоднозначними висловлюваннями стосовно українського сьогодення і політики. Зараз зірка живе в Туреччині, де пише свою чергову книгу під робочою назвою “Страна У…битого народа”, а також активно слідкує за усім, що відбувається на Батьківщині.

Виявилося, її громадянська позиція кардинально відрізняється від поглядів старшої доньки Стасі Ровінської, яка через це не спілкується з матір’ю.

Стася Ровінська заявила, що не спілкується зі своєю матір'ю Сніжаною Єгоровою
Стася Ровінська заявила, що не спілкується зі своєю матір’ю Сніжаною Єгоровою

Ба більше, після нещодавнього скандалу спадкоємиця Сніжани звинуватила її у тому, що вона робить рідних заручниками своїх егоїстичних вчинків і навіть не переймається за безпеку онуків, котрі живуть в Україні. Чоловік Стасі Ярослав, звісно, підтримує дружину і не має зв’язку зі свекрухою.

Як виглядає зять Сніжани Єгорової

Ярослав Ровінський одружився зі Стасею у 2014 році. Тоді ж вони вперше стали батьками хлопчика Евана. Ще через два роки сімейство повідомило про чергове поповнення – у них народився другий син Еней. А навесні 2020-го донька Сніжани Єгорової стала мамою втретє, цього разу на світ з’явилася дівчинка Емма.

Старша дочка, зять та онуки Сніжани Єгорової
Як виглядають зять і онуки Сніжани Єгорової

В інтерв’ю Ровінська розповідала, що чоловік у всьому її підтримує та вірить у кожний задум дружини:

“Завдяки підтримці чоловіка багато в чому у мене все виходить, тому що я постійно в собі сумніваюся, а він завжди підтримує, каже, що: “Ні, я знаю, все буде круто”.

Старша дочка і зять Сніжани Єгорової
Старша дочка і зять Сніжани Єгорової

Нещодавно подружжя відсвяткувало восьму річницю весілля, і навіть після стількох років разом вони продовжують ходити на побачення та не втрачають романтичного запалу.

Схожі статті