В родині Оксани Марченко поповнення: невістка телеведучої взяла на руки одразу двох малюків, які щойно народилися

Відома українська телеведуча Оксана Марченко має велику родину, в якій нещодавно сталося поповнення. Новонароджених малюків показала невістка зірки.

Оксана Марченко після зникнення з великого телебачення присвятила себе церкві та родині. Знаменитість випускає авторську програму “Паломниця” про християнство, традиції і людей, що віднайшли спасіння душі у вірі. А ще весь вільний час дружина Віктора Медведчука проводить в колі рідних. Вона вже бабуся і з задоволенням няньчить маленького онука, якого народила її невістка.

Оксана Марченко показала онука
Оксана Марченко показала онука

Син Марченко Богдан одружився у 2020-му на фотографині, моделі і візажистці Катерині. Весілля молодої пари було надзвичайно пишним і розкішним. На святі гуляли багато гостей, запрошеними також були відомі зірки шоу-бізнесу, котрі подарували молодятам і усім присутнім свої виступи.

Весілля сина Оксани Марченко
В родині Оксани Марченко поповнення

Не пройшло і дев’яти місяців, як у Катерини і Богдана народився синочок. Хлопчика вони назвали Віктором. Бабуся Оксана обожнює малюка та бере активну участь у його житті. Крім того, у дитини є бабуся і дідусь з маминого боку, тож потреби шукати няню немає.

В родині Оксани Марченко сталося поповнення

Як активна користувачка соціальних мереж, невістка Оксани Марченко регулярно публікує в Інстаграмі нові фото та відео, в тому числі й сімейні. Цього разу Катрина повідомила про радісну новину – поповнення.

Так, на опублікованих кадрах дівчина тримає на руках новонароджених щенят породи джек рассел тер’єр і не приховує свого щастя. Малюкам вона вже підшукує майбутніх “батьків”, про що свідчить підпис у дописі:

“Ну які ж вони няшні [милі]… Якщо комусь потрібна собачка породи джек рассел тер’єр, напишіть мені в особисті”.

Без сумнівів, знайти сім’ї цим чарівним створінням не складе проблеми.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.