48-річна Таюне розпочинає сольну кар’єру і йде від Олега Винника: “Все сталося, як грім серед ясного неба”

Бек-вокалістка Олега Винника Таюне, яку вважають таємною дружиною артиста, розпочинає сольну кар'єру і збирається виступати без свого повелителя вовчиць.

Таюне завжди була надійним тилом Олега Винника. Без неї не обходився жоден концерт співака, однак скоро все зміниться. В інтерв’ю журналу “Отдохни!” Таїсія Сватко розповіла, що її підштовхнуло до того, щоб стати сольною виконавицею і коли слухачі почують дебютний альбом зірки.

Виявилося, сам Олег зробив поштовх до змін в житті Таюне, коли написав для неї пісню “Солодкі сльози”:

“Все сталося, як грім серед ясного неба. Я з цією піснею відчула ціну реальних солодких сліз, адже виконувала її не лише на шоу маестро, а й здобула нагороду на “Українській пісні року”.

Таюне розпочинає сольную кар'єру без Олега Винника
Таюне розпочинає сольную кар’єру без Олега Винника

Вже зараз Таюне активно працює над своїм першим музичним альбомом. Допомагає їй у цьому ніхто інший, як Олег Винник. Музикантам приписують любовні стосунки та навіть шлюб. Подейкують, одружилися вони студентами, а познайомилися якраз на навчанні в Канівському музичному училищі.

За спогадами сусідів Винника, їхнє з Таєю весілля було простим, але пишним і гучним – столи ломилися від їжі. Гості і молодята гуляли двома селами, був і коровай, і пісні, і всі інші атрибути сільського банкету. Також в ЗМІ можна зустріти інформацію про сина пари Юліана, який живе та вчиться у Німеччині.

Олег Винник і Таюне
Таюне йде від Олега Винника у сольне плавання

Самі Олег і Таюне жодного разу не підтверджували цих чуток, так само як і не спростовували, що наводить шанувальників на думку: мовчання – знак згоди.

Більше подробиць з особистого життя повелителя вовчиць Винника дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті