Як виглядає та чим займається чоловік 48-річної Руслани Лижичко: неймовірний красень – справжня мрія (ФОТО)

Руслана Лижичко – талановита співачка і справжній символ епохи. Вона змогла створити собі потужну кар'єру, але що відомо про її особисте життя?

Руслана Лижичко на всю Європу прославила Україну на зорі нашої незалежності. Артистка показала, що ми дійсно співоча нація. Повернувшись додому, вона одразу стала національною геройкою.

Та цікавила фанатів не лише творчість, а й особисте життя жінки, яка принесла золото нам на престижному конкурсі.

Руслана Лижичко ніжно обійняла маленьку дівчинку і вразила новиною
Як виглядає чоловік Руслани Лижичко

Хто одружився з Русланою Лижичко?

Артистка ніколи не приховувала свого  сімейного статусу. Її обранцем став чоловік, який також народився на Галичині. Мабуть, саме тому карпатські мотиви лягли в основу творчості пари.

Його звати Олександр Ксенофонтов. Коханий Руслани просто обожнює музику. Підпрацьовував у хорі у юності, а згодом і сам став творити композиції. Гурт “Клуб шанувальників чаю” став його справжнім дітищем. З ним він навіть їздив на славетний український фестиваль “Червона рута”.

Як виглядає чоловік Руслани Лижичко
Як виглядає чоловік Руслани Лижичко

Та на сцену обранець Лижичко вже не рветься. Він обрав для себе роль директора продюсерського центру. Займався також і рекламою теж.

Зі своєю дружиною зустрічатися почав у далеких 1990-х, коли вона була нікому не відомою особою. Закоханість переросла у серйозні почуття. У 1995 році пара зіграла весілля і вже понад 25 років не розлучається. Справжній приклад злагоди й вірності!

Як виглядає чоловік Руслани Лижичко
Як виглядає чоловік Руслани Лижичко

Щоправда, Всевишній не дав цій родині діток. Артистка зізнавалася, що завжди боялася того, що кар’єра буде забирати більше часу, ніж сім’я, витіснивши останню.

Та загалом Руслана зі своїм чоловіком не скаржиться. Навпаки Лижичко завжди зазначає, що готова була навіть на всиновлення, але найбільше їй хотілося все ж таки, аби вдома бігала маленька копія її з коханим.

Схожі статті