Зірка “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс покинула чоловіка і синів-близнюків: з ким втекла телеведуча і де живе зараз?

Популярна українська телеведуча Неля Шовкопляс показала, як відпочиває на півдні Україні. Дізнайтеся усі деталі подорожі зірки у нашій статті.

Відома українська телеведуча, разом з якою прокидається вся Україна, Неля Шовкопляс — неймовірно працьовита та цілеспрямована людина. Її шлях до телебачення та кар’єри журналістки надихає інших її співвітчизників на сміливі кроки, які здатні змінити життя кардинально.

Шовкопляс та Гордєєв засвітилися під час прояву зовсім не товариських почуттів
Неля Шовкопляс покинула чоловіка і синів-близнюків

Позитивний настрій, який вона дарує зранку, залишається з її глядачами на увесь день, а її взаємодія з партнером Єгором Гордєєвим, взагалі стала ледь не найкращою частиною програми.

Неля Шовкопляс покинула чоловіка і синів-близнюків

Ні для кого не секрет, що постійна робота в прямому ефірі дуже виснажує. Наприклад, Єгор зізнався, що в нього взагалі немає часу на особисте життя. Чоловік прокидається о п’ятій ранку і повертається додому пізно ввечері. І хоча Неля добре його розуміє у цьому сенсі, вона ще встигає присвятити себе материнству.

Неля Шовкопляс з синами. Обручка ще є
Неля Шовкопляс покинула чоловіка і синів-близнюків

І тим не менш, як і будь-яка людина вона потребує відпочинку. Тому нещодавно зірка рушила разом зі своєю подругою Інною до Одеси. Дівчата насолоджуються краєвидами та публікують контент, який сильно відрізняється від звичного аудиторії ведучої, адже зазвичай вона робить відео під час зйомок в студії.

Неля Шовкопляс покинула чоловіка і синів-близнюків. Скріншоти особистої сторінки зірки

Навіть перебуваючи біля моря, зірка не може жити без своїх хлопчиків, тому постійно з ними зв’язується через відео дзвінки. Сподіваємося, що телеведуча добре відпочине, і повернеться до своїх фанатів з новими силами.

Схожі статті