Знайшлися дружина та діти Володимира Ярославського? Суддя МастерШеф вперше показав свою родину країні

Відомий український кулінар Володимир Ярославський, який зазвичай охороняє свою родину від публічності, вперше за багато років показав її аудиторії.

Відомий український кулінар та зірка програми “МастерШеф” Володимир Ярославський — затятий холостяк. Ні для кого не секрет, що у його житті немає місця шлюбу. Через це його навіть підозрювали у нетрадиційній орієнтації, але знімки з Ольгою Мартиновською все ж таки більше наштовхують глядача на думку, що між ними роман.

Володимир Ярославський натякнув на весілля з Ольгою Мартиновською
Суддя МастерШеф Володимир Ярославський вперше показав свою родину країні

Суддя МастерШеф Володимир Ярославський вперше показав свою родину країні

Роки йдуть, але вони не поспішають підтверджувати цієї інформації. Натомість кухар вирішив потішити своїх підписників контентом іншого роду. Він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому розважається разом зі своїми племінниками. Також він показав і маму хлопчика і дівчинки. Судячи з усього, це сестра Вови. Жінка займається пошивом домашнього текстилю, в основному ковдр та постільної білизни.

Однак, у коментарях з’явилися версії стосовно того, що це дружина шефа. І ба більше, деякі були впевнені у цьому настільки, що почали сперечатися під публікацією. Зірка видалив коментарі і дав зрозуміти, що це лише домисли.

Суддя МастерШеф Володимир Ярославський вперше показав свою родину країні. Скріншот коментарів під публікацією зірки

На кадрах він постав саме з дітьми своєї сестри. І варто зізнатися, племінники зірки схожі на дядька настільки, що складається враження ніби він їх батько. Також користувачі згадали і про Мартиновську, яка вельми часто стає героїнею постів знаменитості.

Схожі статті