Оля Полякова розповіла про стосунки зі своїм чоловіком Буряковським, якого вона розорила: “Звалила з його життя”

Українська співачка Оля Полякова не приховує від публіки подробиць особистого життя. Цього разу зірка розповіла про стосунки зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським.

Оля Полякова і Вадим Буряковський зіграли пишне весілля у 2004 році. Талановита виконавиця одразу запала в серце немолодого і одруженого мільйонера. Сталося це на його дні народженні, на який була замовлена гарна і з голосом співачка. Саме нею виявилася Ольга.

Вадим діяв рішуче – після свята відшукав номер телефону Полякової. Так вони почали тісно спілкуватися, і згодом їхні стосунки перейшли з дружніх в романтичні. Буряковський швидко розірвав утворений любовний трикутник на користь Суперблондинки, причому вона ніколи не приховувала, що спочатку була коханкою Вадима.

38-річна Ольга Полякова розповіла про свій шлюб
38-річна Ольга Полякова розповіла про свій шлюб

Перші роки спільного життя виявилися справжньою казкою для Олі – обранець нічого не шкодував для дружини. За словами Полякової, він займався крупними фінансовими операціями. Вона ж зі свого боку “талановито” тринькала його гроші:

“У мене був дощ із Birkin, діамантів та будинків, я виходила заміж за дуже заможного чоловіка. Витрачала його гроші самовіддано й дуже талановито”.

Зауважимо, що Birkin – це елітний бренд сумок, вартість яких може досягати шестизначних сум в доларах.

Глядачі "Голосу країни" відправили Олю Полякову на пенсію
Оля Полякова розорила Вадима Буряковського

Пара думала, що купатиметься в грошах завжди, та зрештою з мільйонера Полякова зробила “просто хорошу людину”. Втім, схоже, що ситуація покращилася, адже на 38-й день народження Вадим подарував Олі дорогу валізу. Про це артистка розповіла Каті Осадчій у “Світському житті“:

“Він нарешті купив мені валізу. Я дуже хотіла велику валізу від однієї дорогої компанії. Коли він мені її дарував, то сказав: “Я ні на що не натякаю”. Тому він подарував мені валізу не для того, щоб я звалила з його життя”, – пожартувала Полякова.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.