Самовпевнена Ольга Фреймут зганьбилася на всю країну (ВІДЕО)

Скандальна ексведуча Ольга Фреймут неодноразово сперечалася з суддями танцювального проекту.

Як ми пам’ятаємо, минулого прямого ефіру учасниця шоу “Танці з зірками” Ольга Фреймут запропонувала влаштувати батл з балериною Катериною Кухар. Причиною такого виклику стала критика щодо недостатньої сексуальності учасниці.

Катерина Кухар прийняла виклик і у 8-му ефірі вони станцювали балетну партію білого і чорного лебедя.

Звісно, коментарі до виступу не змусили себе довго чекати. Глядачі вкотре порівняли Ольгу Фреймут з колодою і Буратіно.

Відео виступу з’явилося на офіційній сторінці проекту “Танці з зірками” у мережі Instagram, де глядачі змогли висловитися щодо побаченого.

 

Прихильники проекту поділилися у коментарях враженнями від побаченого і зашилися трохи шокованими і розчарованими. Здебільшого вони не зрозуміли де у постановці був танець і чому на попередньому, 7-му ефірі говорили про сексуальність.

Також глядачі висловилися і з приводу того, що навіть у цій ситуації Катерина н була кращою, ніж Ольга Фреймут і порівняли останню з Пронею Прокопівною. Також глядачі зауважили, що таким чином Ольга Фреймут лише зганьбилася і поцікавилися скільки ще її тягнутимуть з ефіру в ефір.

Загалом прозвучала порада замінити суддівський склад танцювального проекту.

Нагадаємо, що у 7-му ефірі Катерина Кухар в черговий раз розкритикувала танець Ольги Фреймут, зауваживши, що він немає нічого спільного з сексуальністю. Учасниця викликала балерину на батл.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.