26-річна Аліна Гросу зробила зізнання у зраді після розлучення з Олександром Комковим: “Я довгий час мовчала”

Аліна Гросу прославилася як співачка, яка виконує композиції лише близькі їй за духом. Зазвичай вона співає про власні почуття і на цей раз її нова композиція не стала винятком.

Ні для кого не секрет, що написані виконавцями композиції часто чекають свого часу у шухляді столу понад 10, а інколи і 20 років. Справа не тільки у тому, що деякі пісні не підходять під репертуар артиста, також вони можуть не знайти гармонійного аранжування, або взагалі сил у виконавця довести композицію до логічного завершення.

Нещодавно Аліна Гросу презентувала свою нову пісню, яку вона написала у 16 років, тобто 10 років тому. Відбулося це під час навчання, і артистка вклала увесь свій біль у цей твір. Вона зазначила, що композиція є автобіографічна, тобто текст насправді розповідає про пережите співачкою.

Аліна Гросу зробила зізнання у зраді після розлучення з Олександром Комковим

Так, днями на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилося нове відео з бекстейджу зйомок її минулих кліпів, а до ролику була прикріплена аудіодоріжка, яка виявилася її новим хітом. У ньому вона розповідає про зраду і про любовний трикутник.

“Ця пісня абсолютно автобіографічна. Це моя історія, про яку я довгий час мовчала і тільки коли рани зажили, я вирішила Вам її презентувати. Всі ці роки я займалася пошуком стилістичного напрямку цієї пісні, пошуком тієї самої аранжування, яка б підкреслила мої слова і музику” – розповідає артистка.

Нагадуємо, що на даний момент артистка розлучена і знаходиться у стосунках з актором Романом Полянським. З чоловіком вона познайомилася на зйомках власного кліпу, коли ще була заміжня. На даний момент вони проживають разом у заміському будинку, знімаються та працюють рука об руку.

Схожі статті