Як виглядає дружина Євгена Кота, яка знала про роман з Мішиною: чорноволоса красуня не взяла прізвище чоловіка

Відомий український хореограф, переможець шоу "Танці з зірками" та суддя "Україна має талант" Євген Кот показав свою красуню-дружину.

Євген Кот вперше з’явився на телебаченні у 2008 році, ставши учасником проєкту “Танцюють всі!” на СТБ. Однією з суддів була Тетяна Денисова – перша викладачка Жені. У 2011-му він увійшов як режисер-постановник до складу творчої команди “Х-Фактора” і “Україна має талант”, де він зараз суддя. Також Кот – постановник “Голосу країни”, переможець “Танців з зірками” і викладач в Національному університеті культури і мистецтв.

Як виглядає дружина Євгена Кота

Свою майбутню дружину Наталію Татаринцеву Євген зустрів у 2015-му. Вона – чотириразова чемпіонка світу з танцю на пілоні. Закохані зіграли весілля у 2019-му на романтичному острові поблизу Таїті.

Як виглядає дружина Євгена Кота
Як виглядає дружина Євгена Кота

Дітей у пари поки що немає, але турбуватися їм є про кого – про собаку і двох котів. Третій кот в родині саме Женя. Цікаво, що прізвище чоловіка Наталія не взяла, і ось чому:

“По-перше, тому що треба було реально змінювати вся документи, а вона на той час багато подорожувала. По-друге, у неї вже була зміна прізвища. Зараз вона Наталя Татаринцева, це її дівоче прізвище, але по паспорту вона Чумакова, це прізвище її першого чоловіка. Коли дитина буде, там точно буде прізвище Кот”, – розповів Євген у програмі “Мій секрет”.

У Євгена Кота і Наталії Татаринцевої є двоє котів і собака
У Євгена Кота і Наталії Татаринцевої є двоє котів і соба

Зауважимо, що Коту приписували роман з Ксенією Мішиною через їхні пристрасні та емоційні танці на паркеті. Євген вирішив не приховувати від дружини свого ставлення до партнерки:

“Коли ми з Ксюшею познайомилися, після першої зустрічі, я прийшов до Наталі і чесно кажу: “Ксенія дуже вродлива. У нас може бути з нею роман”. І був. Ми ж цілувалися з Мішиною прямо на паркеті!”.

Дружина Євгена Кота дізналася про його роман з Ксенією Мішиною
Дружина Євгена Кота дізналася про його роман з Ксенією Мішиною

Схожі статті