У 34-річної Насті Каменських є дорослий син, про якого ніхто не знає: хто батько підлітка, який вже її переріс

Як відомо, Настя Каменських досі немає спадкоємців, але це не значить, що в неї не було діток, яких вона б любила усім серцем. Всі деталі в статті.

Відома українська співачка Настя Каменських може похизуватися комфортним будинком, міцною сім’єю, коханим чоловіком, бездоганними сусідами, успішною кар’єрою, тощо. Але у житті артистки досі не з’явилася людина, яка часто стає головною у житті багатьох жінок. Настя не стала мамою.

Вагітна Настя Каменських ховала величезний живіт від камер, але все ж видала своє положення
У Насті Каменських є дорослий син, про якого ніхто не знає

Зіркова пара терпляче ставиться до закидів від преси та фанатів стосовно імовірного майбутнього поповнення в сім’ї. Але, як стверджує Юрій Горбунов, вони активно працюють над цим питанням. Причину, з якої в них не виходить завести спільну дитину, вони не оприлюднюють. Тим не менш, обидва мають ще й хрещених дітей.

У Насті Каменських є дорослий син, про якого ніхто не знає

Потап вперше розповів про зраду Насті Каменських
У Насті Каменських є дорослий син, про якого ніхто не знає

Так, 4 роки тому Олексій Потапенко похрестив спільного сина своїх друзів Катерини Осадчої та Юрія Горбунова Івана. Настя Каменських стала хрещеною ще раніше. Разом з продюсером телеканалу “Україна” Геннадієм Вітером вона охрестила хлопчика. На жаль, його імені не викрили, як і його походження. Єдине, що зміг сказати продюсер, це те, що він вже підліток і став настільки високим, що переріс зірок.

У Насті Каменських є дорослий син, про якого ніхто не знає

Інформація про це спливла дуже неочікувано. Папараці вдалося сфотографувати Каменських у компанії продюсера, і після цього мережею поповзли чутки про їхній роман. Щоб пояснити, що їх обох пов’язує, Геннадій поквапився розповісти про їхнього хрещеника, що розклало усе по своїх місцях.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.