Ольга Мартиновська вперше розповіла, що з нею зробив учасник МастерШеф-4: величезний слід на тілі на все життя

Відома українська шоувумен Ольга Мартиновська показала витвір мистецтва на своїй руці і зізналася у його походженні. Усі деталі у нашій статті.

Українська шеф-кухар, яка прославилася на всю країну багато років тому, Ольга Мартиновська — різностороння особистість. Жінці вдається поєднувати кар’єру, телебачення, материнство та інші хобі, яких в неї безліч, і при цьому не забувати про зв’язок зі своїми фанатами.

Ольга Мартиновська вперше розповіла, що з нею зробив учасник МастерШеф-4

Однак виявилося, що шанувальники знаменитості не все знають про свого кумира. На деяких фотографіях Ольги можна помітити у неї велике тату через всю руку.

Зазвичай його непомітно через сорочки та сукні з довгим рукавом, але нещодавно вона оприлюднила кадри, на яких постала у купальнику, і тоді на неї посипалися запитання про походження цієї краси.

Ольга Мартиновська вперше розповіла, що з нею зробив учасник МастерШеф-4. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Спеціально для користувачів мережі вона оприлюднила цілу публікацію, для того, щоб пояснити, звідки напис. Виявляється, його зробив учасник четвертого сезону проєкту “МастерШеф” Мілан Котєв. Набита чорною фарбою фраза — це цитата на французькій, яка належить відомій письменниці Анні Гавальді.

Таким чином Мартиновська зізнається, що її найбільша мрія — щоб хтось чекав на неї вдома. Актуальне чи цебажання на даний момент, достовірно невідомо, адже Мартиновська не викриває подробиць особистого життя. Однак її підписникам дуже сподобалася ідея та концепт.

Цікаво, що деякі відмітили, що насправді її мрія вже збулася, адже в неї народилася донька Віра, яка кожного дня з нетерпінням чекає на маму вдома.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.