50-річний Ектор Хіменес-Браво зізнався, що кохана сильно ревнує і контролює його: Мартиновській не наблизитися

Колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво продовжує ховати особистість своєї обраниці, але це зовсім не заважає йому жартувати над нею публічно.

Відомий колумбійський ресторатор Ектор Хіменес-Браво вже декілька років приховує своє особисте життя від журналістів та фанатів. Як зізнається сам зірка, він упевнився у тому, що публічність руйнує стосунки і тому повністю змінив своє ставлення до цього питання. На даний момент у нього є обраниця, але він не поспішає розсекречувати її особистість.

Ектор Хіменес-Браво вперше показав свою дівчину
Ектор Хіменес-Браво зізнався, що кохана сильно ревнує і контролює його

Публіка поділилася на декілька таборів: на тих, хто взагалі не вірить у те, що Ектор не самотній, на тих хто вважає, що його обраницею стала Ольга Мартиновська і тих хто воліє дізнатися, яка незнайомка полонила його серце.

Ектор Хіменес-Браво зізнався, що кохана сильно ревнує і контролює його

Варто відмітити, що на будь-які провокації та маніпуляці своїх підписників кулінар просто не реагує. Але контент присвячений стосункам публікує регулярно.

Наприклад, нещодавно на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, в якому він навіть показав свою обраницю. От ткільки обличчя дівчини побачити неможливо. У ньому зірка продемонстрував, що відбувається з ним, коли він не стримує своїх обіцянок коханій повернутися раніше.

Варто відмітити, що у дописі він почав посилатися на натуру українських жінок, що розлютило певну частину аудиторії. Знаменитість попросили звернути увагу на те, що колумбійські дівчата не менш темпераментні. Здається, на цей раз зірка пов’язав своє життя з дуже пристрасною жінкою.

Схожі статті