Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан показала маля, яке з’явилося у неї і Заливако: “На ніч завжди гратися хоче”

Переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан показала, про кого вони вдвох з Михайлом Заливако турбуються і кого виховують. В парі з'явився третій, але не зайвий.

За історією кохання Анни Богдан і Михайла Заливако спостерігала вся країна. Їх звів “Холостяк”. І попри скептицизм глядачів, які звикли до того, що після фіналу створені на проєкті пари розпадаються, вже майже рік герої нашої сьогоднішньої статті не просто зустрічаються, а живуть разом. Закохані будують плани на майбутнє, регулярно викладають спільні фото, діляться новинами.

Заручені Анна Богдан та Михайло Заливако злилися у весільному танці
Анна Богдан показала маля, яке зробило їх з Михайлом Заливако повноцінною сім’єю

Спочатку публіка була впевнена, що Михайло помилився з вибором і Анна йому не пара, однак вже зараз зрозуміло, що серце бізнесмена не помилилося. Крім того, немає сумнівів у тому, що вони налаштовані на більш ніж серйозні стосунки. Майже одразу після завершення зйомок Заливако переїхав з Харкова в Київ, але не на окрему квартиру, а до коханої. З того часу вони разом і живуть. Причому вже не вдвох, а втрьох – у них вже є, про кого турбуватися.

Так, в Інстаграмі Анни Богдан з’явилося фото з таким підписом:

“На ніч завжди гратися хоче”.

В кадрі зображена кішка абісинської породи, яку звуть Бублик. Це дівчинка, і вона не дає парі сумувати.

Анна Богдан показала, кого вони з Михайлом Заливако виховують
Анна Богдан показала, кого вони з Михайлом Заливако виховують

Варто зауважити, що ще в рамках “Холостяка” Заливако розповідав про свою любов до кішок. Анна, вочевидь, її розділяє. Є у них навіть сімейна світлина, де переможниця реаліті позує в обіймах Михайла і тримає в руках улюбленицю.

Михайло Заливако і Анна Богдан з каблучкою на безіменному пальці

Важко не помітити каблучку на безіменному пальці правої руки Богдан. Схоже, наміри Заливако дійсно серйозні.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.