Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан показала маля, яке з’явилося у неї і Заливако: “На ніч завжди гратися хоче”

Переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан показала, про кого вони вдвох з Михайлом Заливако турбуються і кого виховують. В парі з'явився третій, але не зайвий.

За історією кохання Анни Богдан і Михайла Заливако спостерігала вся країна. Їх звів “Холостяк”. І попри скептицизм глядачів, які звикли до того, що після фіналу створені на проєкті пари розпадаються, вже майже рік герої нашої сьогоднішньої статті не просто зустрічаються, а живуть разом. Закохані будують плани на майбутнє, регулярно викладають спільні фото, діляться новинами.

Заручені Анна Богдан та Михайло Заливако злилися у весільному танці
Анна Богдан показала маля, яке зробило їх з Михайлом Заливако повноцінною сім’єю

Спочатку публіка була впевнена, що Михайло помилився з вибором і Анна йому не пара, однак вже зараз зрозуміло, що серце бізнесмена не помилилося. Крім того, немає сумнівів у тому, що вони налаштовані на більш ніж серйозні стосунки. Майже одразу після завершення зйомок Заливако переїхав з Харкова в Київ, але не на окрему квартиру, а до коханої. З того часу вони разом і живуть. Причому вже не вдвох, а втрьох – у них вже є, про кого турбуватися.

Так, в Інстаграмі Анни Богдан з’явилося фото з таким підписом:

“На ніч завжди гратися хоче”.

В кадрі зображена кішка абісинської породи, яку звуть Бублик. Це дівчинка, і вона не дає парі сумувати.

Анна Богдан показала, кого вони з Михайлом Заливако виховують
Анна Богдан показала, кого вони з Михайлом Заливако виховують

Варто зауважити, що ще в рамках “Холостяка” Заливако розповідав про свою любов до кішок. Анна, вочевидь, її розділяє. Є у них навіть сімейна світлина, де переможниця реаліті позує в обіймах Михайла і тримає в руках улюбленицю.

Михайло Заливако і Анна Богдан з каблучкою на безіменному пальці

Важко не помітити каблучку на безіменному пальці правої руки Богдан. Схоже, наміри Заливако дійсно серйозні.

Схожі статті