19-річний Роман Сасанчин показав бабусю і дідуся Елізабет після зізнання дружини, що їхня донька схожа на кума

Переможець вокальних шоу "Голос. Діти" та "Голос країни" Роман Сасанчин показав бабусю і дідуся своєї доньки Елізабет, яка виявилася схожою на кума.

19-річний Роман Сасанчин вже одружений і батько. Свою майбутню дружину співак зустрів у компанії спільних друзів. Іванна спочатку не звертала уваги на Ромчика як на потенційного хлопця, але своєю наполегливістю йому все ж таки вдалося підкорити серце красуні, старшої за нього на 4 роки.

Навесні 2021-го Сасанчин зробив коханій пропозицію руки та серця, а влітку вони повідомили, що чекають на поповнення. Дитина була бажаною і довгоочікуваною. Народилася вона під Новий 2022 рік, 30 грудня. Молоді батьки назвали донечку Елізабет, яку скорочено називають Еліза або Ліза.

Роман Сасанчин в 19 років став батьком
Роман Сасанчин в 19 років став батьком

Дочка Сасанчина схожа на кума

Роман та Іванна активно ведуть сторінки у соціальних мережах, де діляться з фанатами усіма новинами зі свого сімейного життя. Вони не приховують – поратися з немовлям буває дуже важко, але вони дуже щасливі і готові заради спадкоємиці на все. Втім, без конфузів у стосунках подружжя теж не обходиться.

Нещодавно дружина Сасанчина, тримаючи на руках Елізабет і знаходячись в обіймах чоловіка, відповіла на питання підписниці про те, на кого більше схожа донька:

“На нашого кума”, – пожартувала матуся, хоча очі співака все ж таки розширилися, коли він це почув.

Дружина Романа Сасанчина відповіла, на кого схожа Елізабет

Роман Сасанчин показав бабусю і дідуся Елізабет

Батьки переможця “Голосу країни” вже знайомі з онучкою. Є у них і спільні фото. Одне з останніх, опублікованих Романом, зроблене в день хрещення Елізи. На світлині позують Сасанчин, його мама з татом, дружина і донечка. Саме так виглядає щаслива родина.

Роман Сасанчин показав своїх батьків з онучкою
Роман Сасанчин показав своїх батьків з онучкою

Схожі статті