36-річний Віталій Козловський постарів за лічені дні: співак вийшов до прихильників з сивою бородою та зморшками

Ольга Цибульська у своєму особистому блозі поділилася незвичними кадрами з Віталієм Козловським. Співак повстав перед користувачами мережі сивий.

Співак Віталій Козловський прославився ще на початку 2000-х завдяки перемозі у шоу “Шанс”. Талановитого та молодого юнака відразу помітив продюсер Ігор Кондратюк, який і взяв його під своє крило. Саме з ним Козловський випустив свої головні хіти та закохав у себе багатомільйонну аудиторію.

Прихильники так і мріяли познайомитися з Віталієм, однак артист завжди був доволі відсторонений від публіки. До того ж Козловський приховував будь-які деталі особистого життя. За увесь час його кар’єри відомо лише про його стосунки з телеведучою та журналісткою Раміною. Пара прозустрічалася декілька років, але згодом розійшлася. Зараз ні Козловський, ні його екс-обраниця ніяк не коментують спільне минуле.

Екс-наречена Віталія Козловського Раміна Есхакзай привселюдно пригадала конфуз з колишнім у постілі
Екс-наречена Віталія Козловського Раміна Есхакзай

Минулого року виконавець відсвяткував свій 36 день народження. Його популярність вже не порівняєш з тими масштабами, які були на початку кар’єри. Однак Віталій все ще радує своїх слухачів новими треками та дає концерти. До того ж він і досі залишається улюбленцем жінок.

Проте одна з останніх публікацій, на якій засвітився артист шокувала користувачів мережі. Колега Козловського Ольга Цибульська опублікувала відео, на якому співак повстав сивий та зі зморшками. Згодом у кадрі з’явилася і постаріла Оля. Як виявилося, виконавці просто використали спеціальний фільтр, який показав їх як бабусю та дідуся.

Постарілий Віталій Козловський
Постарілий Віталій Козловський

“Якщо ви будете себе погано вести, будете виглядати так само, як я сьогодні”, – пожартував Віталій Козловський.

Самі Цибульська та Козловський лише посміялися, побачивши себе у далекому майбутньому.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.