“Дороге задоволення”: 48-річна Наташа Корольова розповіла, як після розлучення з Ніколаєвим виживала у бідності

Співачка Наташа Корольова вперше за довгий час прокоментувала свій шлюб з Ігорем Ніколаєвим. За словами артистки, розлучення з музикантом ледве не зробило її банкротом.

Сьогодні співачка Наташа Корольова славиться як одна із найвірнішх дружин у шоу-бізнесі. Зі своїм чоловіком Тарзаном (Сергієм Глушко) артистка вже майже 19 років, саме йому вона подарувала свого єдиного сина Архипа.

Рік тому цей зірковий шлюб був під загрозою – прихильники були впевнені, що Наташа та Сергій розлучаться. Справа в тому, що танцівник зізнався, що зраджував коханій одночасно з декількома жінками. Пізніше він підкреслив, що вони накачали його невідомою речовиною і хотіли використати для власного просування у шоу-бізнесі. Але Корольова знайшла у собі сили пробачити зрадника та зберегти шлюб. Зараз вона запевняє, що все ще кохає Тарзана, а він відповідає їй у цьому повною взаємністю.

Наташа Корольова і Тарзан
Наташа Корольова і Тарзан

Однак справжні прихильники виконавиці пам’ятають її зовсім молодою ще до знайомства з Сергієм. Свою кар’єру Корольова розпочинала разом із російським артистом і музикантом Ігорем Ніколаєвим. Саме він писав для коханої перші хіти, які й принесли їй популярність у багатьох країнах. За Ігоря Наталя вперше й вийшла заміж у 1992 році – прожила пара разом до 2001-го. Ніколаєва виконавиця покинула заради Тарзана, в якого закохалася з першого погляду.

Наташа Корольова та Ігор Ніколаєв у молодості
Наташа Корольова та Ігор Ніколаєв у молодості

Як виявилося, Розлучення з першим чоловіком співачку мало не збанкрутувало. Разом із Ніколаєвим співачка купила квартиру у Майамі. За словами зірки, утримувати помешкання виявилося надзвичайно дорогим задоволенням, тож вона була вимушена відмовитися від нього:

“Моє перше та останнє власне житло в Майамі було придбано у першому шлюбі і після розлучення благополучно залишено чоловікові”, – зізналася Наташа.

Схожі статті