Оля Полякова запустила власне шоу з несподіваною тематикою

Українська співачка Оля Полякова запустила власне кулінарне шоу, в якому готує продукти зі свого городу і ферми.

Популярна співачка і скандальна блондинка Оля Полякова, виявляється, ще й хороша господиня. Артистка має вдома город, тримає гусей, кіз, овець, і любить готувати. З господарством співачці, щоправда, допомагають феї-помічниці, але й сама Оля не цурається здоїти козу.

Співачка вирішила запустити власне шоу про готування їжі «Васадулі вагароде». Випуски Полякова публікує на Ютубі, артистка підготувала з початку жовтня вже три випуски нового кулінарного шоу.

Нагадаємо, раніше співачка вже вела схоже шоу «ПоляВидение». Воно стало надзвичайно популярним і набрало купу переглядів – більше 100 мільйонів. Тому співачка вирішила продовжити цю справу і розпочала другий сезон з новою назвою.

Полякова показала глядачам теплиці, в яких вирощує овочі, і поділилася секретами збільшення врожаю. Також співачка розповіла і показала, як вона маринує огірки і помідори.

В ще одному випуску співачка показала власну ферму, здоїла козу і поділилася смачним рецептом моцарели. Потім Оля вирішила показати більше, і спекла піцу з щойно приготовленим сиром.

Королева ночі зізналася глядачам, що вона ніяка не білоручка, а сама робить всіляку роботу. Щоправда, не всі повірили, дехто написав в коментарях, що, мабуть, в співачки є купа помічників.

Схожі статті