“Ти нічого не переплутала?”: Джанабаєва наважилася показати, як насправді з нею спілкується Валерій Меладзе

Екс-віагрянка Альбіна Джанабаєва поділилася зі своїми прихильниками відео з сімейного архіву. У кадрі був її чоловік Валерій Меладзе, якого співачка попросила помити посуд.

Зіркова пара Альбіни Джанабаєвої та Валерія Меладзе разом уже більше 18 років, хоча 10 з них вони активно приховували свої стосунки. Зараз пара виховує трьох дітей, наймолодша Агата народилася минулого року. Довгий час подружжя не сприймала аудиторія, адже заради руденької з “ВІА Гри” Валерій покинув першу дружину, з якою виховував трьох доньок.

До того ж перші двоє синів, яких Меладзе подарувала Джанабаєва, були позашлюбними – закохані довгі 10 років приховували свій роман. Поки після новини про другу вагітність Альбіни перша обраниця Валерія сама не зважилася на розлучення. Однак через роки пара Джанабаєвої та Меладзе завоювала прихильність все більшої кількості людей.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе з синами
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе з синами

Тож тепер зіркове подружжя вирішило ділитися з прихильниками частинкою своїх батьківських буднів і щодня викладають кумедні відео, які разом назвали серіалом “Нотатки родаків”.

У черговій серії Альбіна просить Валерія помити брудну чашку, а той зображує праведний гнів.

“Ти нічого не переплутала? Я зірка, мені вчора аплодував зал, а ти кажеш: “Помий посуд”, — обурюється Валерій, але потім під твердим поглядом дружини все-таки вимиває чашку і вдає, що розплакався.

“Ці артисти такі чутливі”, — прокоментувала відео Джанабаєва. “Найкращий відпочинок — це зміна занять”, — змушений був погодитися Меладзе.

Не дивлячись на те, що їхні відносини продовжуються вже майже двадцять років, сімейство артистів і досі жартує один з одним, не боїться бути смішним та дозволяє собі трошки занурюватися у дитинство поряд з коханою людиною. Напевно, саме тому багато-хто змінили свою думку щодо пари Альбіни та Валерія.

Схожі статті