44-річна Лідія Таран виходить заміж? Колишня Доманського публічно зізналася у тому, що готує придане

Відома українська телеведуча Лідія Таран заінтригувала мережу подарунком, який отримала напередодні Дня Святого Валентина. Що означав цей жест, дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська телеведуча Лідія Таран жодного разу не була заміжньою. Її союз з Андрієм Доманським так і не завершився весіллям. Після розставання зірка зізнався, що його обраниця просто була не готова до шлюбу. Нібито Лідія навіть не воліла спілкуватися з його мамою і приїхала до неї в гості лише один раз.

Лідія Таран вперше навчилася готувати у 44 роки
Лідія Таран публічно зізналася у тому, що готує придане

Пара має спільну дитину — дівчинку Василину. Але навіть цей факт не втримав телеведучого, коли він зустрів своє кохання. Зовсім скоро після розставання з Таран він знову повів кохану під вінець, хоча стверджував, що не хоче зв’язувати себе штампом у паспорті.

Лідія Таран публічно зізналася у тому, що готує придане

З тих пір Лідія Таран вміло приховувала деталі особистого життя. У мережі немає ніякої інформації про її наступних обранців. Але телеведуча полюбляє інтригувати своїх фанатів.

Так, нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилися кадри, на яких вона показала подарунок від загадкового Валентина. Напередодні свята усіх закоханих до телеведучої прийшла таємнича посилка.

Лідія Таран публічно зізналася у тому, що готує придане. Скріншот особистої сторінки зірки

Це дерев’яний ящик, пофарбований у чорний колір. Зірка зазначила, що туди поміститься усе її придане. Імовірніше за все вона пожартувала, але існує вирогідність, що за цим зауваженням насправді ховається істина.

Нагадуємо, що на даний момент Андрій Доманський одружений жінкою на ім’я Марина і виховує шістьох дітей, один з яких — пасинок.

Схожі статті