41-річна Соломія Вітвіцька вперше привселюдно заговорила про свій непростий діагноз: “Привід співчувати”

Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька заговорила про незвичайний діагноз у День усіх закоханих. Що відбувається у житті журналістки, дізнайтеся в нашій статті.

Популярна українська тележурналістка Соломія Вітвіцька вийшла заміж у вельми зрілому віці. А через 7 років спільного життя з чоловіком Владом Кочатковим вона повідомила, що розлучається. Минулого року зірка стала офіційно самотньою.

Соломія Вітвіцька і Влід КочетковРазом на вечірці
Соломія Вітвіцька вперше привселюдно заговорила про свій непростий діагноз

Зараз знаменитості 41 рік, в неї немає дітей і вона розлучена. Вочевидь, Соломії доводиться нелегко під час знайомства з іншими людьми, адже вона створила цілу публікацію, у якій описала своє бачення ситуації.

Соломія Вітвіцька вперше привселюдно заговорила про свій непростий діагноз

День усіх закоханих зазвичай буває вельми непростим для тих, хто живе без пари або вимушений проводити його у самотності. У своєму пості на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Вітвіцька порівняла цей стан з діагнозом, а потім почала роздумувати, як насправді необхідно дивитися на подібні речі.

Судячи з усього, хоча Соломія і відчуває на собі тиск суспільства, вона ставиться до своєї ситуації без зайвої драми. Так, зірка заявила, що перш за все необхідно любити себе. Тож навіть якщо це діагноз для інших, Вітвіцька з ним давно змирилася.

Нагадуємо, що розлучення телеведучої та режисера сталося минулого року. Пара довго боролася з кризою у стосунках, але не змогла поладнати. Екс-подружжя продали спільну квартиру та розподілили гроші навпіл. На даний момент Соломія проживає в орендованих апартаментах, але спілкування з колишнім не припинила. Вони дружать і перебувають у хороших стосунках. Кочатков навіть дарує букети квітів колишній.

Схожі статті