Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт готовий змінитися заради спільної дитини з Мішиною: “Ксюша завагітніла”

Колишній обранець Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів Славі Дьоміну про його план дій на випадок, якщо акторка б завагітніла. Усі деталі в статті.

Новина про розставання Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта з’явилася у мережі влітку минулого року. Але насправді про кризу у стосунках між молодими людьми глядачі здогадувалися давно.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина
Олександр Еллерт готовий змінитися заради спільної дитини з Мішиною

Тому що розриву передували незрозумілі вчинки акторки, яка видаляла фотографії з коханим з особистої сторінки в соціальній мережі Instagram і навіть відписувалася від нього.

Олександр Еллерт готовий змінитися заради спільної дитини з Мішиною

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Олександр Еллерт готовий змінитися заради спільної дитини з Мішиною

Слава Дьомін не припиняв цікавитися у гумориста під час інтерв’ю деталями його стосунків зі знаменитістю. Зокрема, він поцікавився, чи залишилися б вони разом “якби Ксюша завагітніла”.

“Це був би приємний знак. Тому що вагітність — це неймовірна відповідальність. І чоловіки, жінки, але у більшому ступені чоловіки… захистити, оберігати жінку свою і дитину, і другу дитину, і третю. Мабуть в цей момент я би трохи переключився і припинив би, ну… Притормозив би коней у своїх якихось фирканнях”

Також під час розмови він зізнався, що насправді дуже шкодує, що вчасно не припинив “фиркати” на акторку, що вочевидь і зруйнувало їхні стосунки. Гуморист прекрасно розуміє, що якби він вчасно зупинився, то все могло скластися зовсім інакше.

Нагадуємо, що офіційна причина розриву досі не була оголошена. Ксенія натякнула, що взаємини були токсичними, але не говорила про це напряму. В свою чергу Олександр взагалі довго не визнавав, що втратив кохану.

Схожі статті